NADAMO SE DA SU DINAMOVCI GLEDALI OVO: / Napadač Vatrenih prekrasnim golom za pobjedu srušio Villarreal

Image

U 74. minuti je Ante Budimir na ubačaj Rubena Garcije iz kuta postigao svoj šesti ovosezonski pogodak

11.4.2021.
16:39
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir bio je strijelac pobjedničkog pogotka za 2-1 (0-0) u prvenstvenom trijumfu njegove Osasune na gostovanju u Villarrealu, gdje će u četvrtak zagrebački Dinamo pokušati nadoknaditi zaostatak od jednog pogotka iz prve utakmice četvrtfinala Europske lige.

Sve do 64. minute nije bilo pogodaka, da bi u sljedećih deset minuta lopta čak triput završila u mreži, a sva tri pogotka postigli su gosti. Vodstvo Osasuni u 64. minuti donio je Jon Moncayola, a u 70. minuti je Villarreal izjednačio zahvaljujući autogolu Davida Garcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. minuti je Ante Budimir na ubačaj Rubena Garcije iz kuta postigao svoj šesti ovosezonski pogodak u La Ligi i time Osasuni donio osmu pobjedu. Dvije minute poslije hrvatski napadač je izašao iz igre.

Image
Image

single club/league/player publications/services.

Ante Budimir of CA Osauna Villarreal CF vs CA Osasuna, La Liga Santander, date 30. Football, La Ceramica Stadium, Villarreal, Spain - 11 APR 2021,Image: 604740674, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Do kraja dvoboja gostujući vratar Sergio Herrera je imao nekoliko sjajnih obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat kojim je Osasuna svladala Villarreal, u četvrtak bi i hrvatskom prvaku Dinamu donijela plasman u polufinale Europske lige.

Villarreal je sa 46 bodova ostao na sedmom mjestu La Lige, a toliko imaju i petoplasirani Real Sociedad te šestoplasirani Betis, ali uz utakmicu manje. Osasuna je s 34 boda preskočila Valenciju i sada je na 13. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo