NADAL PROPUŠTA MASTERS U ŠANGAJU: / 'Nadam se da ću biti ovdje ponovno 2020.'

Image
Foto: Profimedia, IPA

U kolovozu osvojio US Open od tada nije igrao na nekom turniru

4.10.2019.
9:54
Profimedia, IPA
VOYO logo

Drugi tenisač svijeta Španjolac RafaelNadal propustit će turnir iz serije Masters 1000 u Šangaju koji počinje u nedjelju zbog ozljede, objavili su u petak organizatori turnira.

"Kao što vjerojatno znate, ozlijedio sam zglob lijeve ruke na Laver kupu i nisam imao dovoljno vremena za oporavak i za treniranje kako bih bio spreman za ovaj sjajni turnir. Nadam se da ću biti ovdje ponovno 2020.", napisao je Nadal organizatorima turnira u Šangaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac koji je u kolovozu osvojio US Open od tada nije igrao na nekom turniru, ali je u rujnu nastupio na Laver kupu u Ženevi. Već je tamo odustao u zadnjem kolu zbog upale zgloba lijeve ruke.

Može preskočiti Đokovića

Nadal, koji nema bodove za braniti ove godine na Mastersu u Šangaju gdje nije nastupio ni prošle godine, mogao bi do kraja sezone s broja jedan na ATP ljestvici "skinuti" srpskog tenisača Novaka Đokovića čija prednost ispred Španjolca trenutačno iznosi 640 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Nadal bi trebao oženiti svoju dugogodišnju zaručnicu Mariu Franciscu Perello na Mallorci 19. listopada, znači nešto manje od tjedan dana nakon završetka Mastersa u Šangaju. Tijekom US Opena 33-godišnji Nadal je izjavio u razgovoru za američku televizijsku postaju ESPN da "nije previše upleten u pripreme za vjenčanje jer ima dosta posla na teniskim terenima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo