NADAL NAHVALIO HRVATSKE TENISAČE: / Španjolski broj jedan priznao im neće biti lako

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Drugi tenisač svijeta osvrnuo se na ždrijeb Davis Cupa koji je spojio Španjolsku i Hrvatsku

15.2.2019.
21:32
AFP
VOYO logo

Trenutačno drugoplasirani tenisač na ATP ljestvici Rafael Nadal smatra kako je Španjolska dobila kompliciranu skupinu na završnici Davis Cupa koja će se od 18. do 24. studenoga igrati u Madridu u kojoj će igrati protiv branitelja naslova Hrvatske i Rusije.

"Skupina s Hrvatskom i Rusijom je komplicirana. Nadam se da ćemo dobro proći“, rekao je u petak 32-godišnji tenisač za televiziju IB3 istaknuvši kvalitetu nekoliko igrača koji će se suprotstaviti Španjolcima, među kojima je naveo Marina Čilića i Bornu Ćorića te ruske tenisače Karena Hačanova i Andreja Rubljova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To su jako dobri igrači'

"To su jako dobri igrači. U Davis Cupu nema laganog protivnika, a to posebno vrijedi za Rusiju koja ja najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti. Ne možemo biti zadovoljni, ali niti oni pa ćemo vidjeti što će biti“, dodao je.

Nadalov trener Carlos Moya rekao je kako je ovo “najteža grupa koja je mogla dopasti Španjolsku”. Nastup u četvrtfinalu izborit će šest pobjednika skupina i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S veseljem se idem ondje natjecati'

Nadal je nastavio trenirati u svojoj rodnoj Mallorci nakon pauze od tjedan dana te je rekao kako ima dovoljno vremena za pripremiti se za sudjelovanje na turnirima u Acapulcu, Inidan Wellsu i Miamiju.

"To je velika serija kojoj se veselim i na kojoj mi je u prošlosti dobro išlo. S veseljem se idem ondje natjecati", izjavio je osvajač 17 "grand slam" turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo