PREDSTAVLJEN U RIJECI

NA RUJEVICU SLETJELO PRVO POJAČANJE! Kek u Italiji pronašao zamjenu za Mitrovića: ‘Pratimo još neke igrače’

Dario Župarić novi je igrač HNK Rijeka, pohvalio se klub na službenoj stranici.

Hrvatski branič u Rijeku stigao na posudbu iz Pescare u čijem je dresu odigrao 99 utakmica. Potpisao je na godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora.

“Presudila je moja želja da dođem u Rijeku i cijela priča oko kluba što se napravila u proteklih par godina”, rekao je Župarić na presici. .

“Tri sezone sam igrao u Pescari. Ušli smo u Serie A, klub je zatim doveo nekoliko iskusnijih igrača i dobivao sam manje prilika. Želio sam igrati, nije mi se sviđalo biti na klupi. Rijeku smatram korak naprijed, status kluba je jako narastao u proteklih nekoliko godina”, dodao je Župarić. U njegovom društvu bio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

“Dario neće imati problema s adaptacijom jer poznaje mnoge suigrače u svlačionici. Želim mu da se bori za poziciju i u svakom segmentu doprinese klubu”, rekao je Mance.

“Već je neko vrijeme bio u fokusu Rijeke. Igrao je u Italiji, sada smo spletom sretnih okolnosti za nas uspjeli realizirati transfer. Prijelazni rok je u tijeku i sreća je da u Hrvatskoj traje nešto duže. Bilo nam je bitno riješiti stopersku poziciju, a pratimo još neke opcije”, poručio je zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Povratak na Net.hr