ZVIJEZDA TOTTENHAMA POD TEŠKIM OPTUŽBAMA: / Tereti ga se za obiteljsko nasilje nad lijepom partnericom

Image
Foto: Instagram

Optužen je za obiteljsko nasilje, a posljedice bi mogle biti ozbiljne

20.1.2019.
17:16
Instagram
VOYO logo

Zbog incidenta koji se dogodio u subotu, dan uoči okršaja Tottenhama i Manchestera, Tottenham je bio primoran oglasiti se o svom nogometašu. Ovo nije prvi put da se "nestašni" Serge Aurier našao u problemima i na naslovnicama magazina zbog pogrešnih razloga, ali ovaj put se radi o zaista ozbiljnim optužbama.

Naime, 26-godišnji defanzivac Tottenhama je u subotu navečer priveden zbog obiteljskog nasilja. Točnije, priveden je pod otpužbama da je zlostavljao, odnosno fizički napao svoju partnericu, 31-godišnju Henchi Voigt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i klub

Britanski mediji su brzo saznali za uhićenje Auriera, a navodno je ovaj nogometaš nanio i određene ozljede Voigtovoj. Ipak, nakon nekoliko sati ispitivanja pušten je bez podizanja optužnice što je potvrđeno i iz Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo incidenta u koji je umiješan Serge Aurier. On je pušten bez otpužnice", poručio je glasnogovornik Tottenhama. Henchi Voigt je fitnes model, a proslavila se sudjelovanjem u američkom reality show-u, WAGS Miami. Inače, Aurier i Henchi imaju i petomjesečnu kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo