ZVIJEZDA DOŽIVJELA NEUGODNO IZNENAĐENJE: / 'Zvuči kao je*ena diktatura'

Image
Foto: AFP

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, britanski pilot Lewis Hamilton, 'izvisio' je na finalu u Wimbledonu.

13.7.2015.
13:26
AFP
VOYO logo

Iako su u posljednjih dvadesetak godina napravili mnoge promijene, organizatori Wimbledona još uvijek drže do tradicije. Pogotovo kada je u pitanju odjeća tenisača i tenisačica, kao i gledatelja. Pogotovo onih koji meč gledaju s najboljih mjesta na glavnom terenu u Wimbledonu. To je na svojoj koži osjetio i Lewis Hamilton.

Hamilton je dobio pozivnicu za kraljevsku ložu, ali na kraju nije mogao gledati meč Đokovića i Federera jer očito nije baš najozbiljnije shvatio upute organizatora o dres codeu. Tako Britanac nije obukao sako i kravatu, zbog čega nije mogao prisustvovati sjajnom meču u kojem je Đoković slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=lewishamilton

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Instagram profilu Hamilton je objavio odjevnu kombinaciju koja je uključivala živopisnu košulju s cvjetnim uzorkom i šešir, ali je bio bez sakoa i kravate. Velika greška.

Razočarani Hamilton

"Nažalost, došlo je do nesporazuma oko obavezne odjeće i Lewis je razočaran što je morao propustiti finale", objavio je Hamiltonov glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u All England Clubu za takve slučajeve imaju pripremljene sakoe i kravate, ali Hamilton je odbio u kraljevsku ložu doći u posuđenoj odjeći. Sve u svemu, šampion je ostao zakinut za spektakularni događaj. Na svom Instagram profilu prokomentirao je svoju pozivnicu na Wimbledon.

"Pozovu te na meč i onda ti govore što moraš obući. Zvuči kao je*ena diktatura".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo