ŽESTOKI SUKOB HULIGANA ROME I CSKA: / Jedna osoba izbodena kod stadiona

Image
Foto: Screenshot

Sukob Rominih i CSKA-ovih nogometnih huligana

24.10.2018.
10:31
Screenshot
VOYO logo

Kao i što se i očekivalo, uoči utakmice 3. kola natjecanja po skupinama u Ligi prvaka u Rimu, došlo je do sukoba navijača Rome i huligana moskovskog CSKA, koji važe za jedne od najopasnijih i najjačih nogometnih huligana u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRAŠNA TRAGEDIJA RUSKOG NAVIJAČA U RIMU: Zbog bizarne nesreće morali su mu amputirati stopalo

Neredi su prijetili, na kraju su se i - dogodili!

Jučer poslijepodne uoči utakmice pisali smo kako je Rim u strahu od nereda zbog sukoba navijača i kako su u Rim došli ultranasilni ruski huligani. Više o tome možete pročitati - OVDJE. Britanski tabloid "The Sun", najtiražniji tabloid na "Otoku" u svojem irskom izdanju prenosi kako je jedan ruski navijač izboden, a dvojica ozlijeđena u žestokom navijačkom obračunu. Spomenuti medij piše kako se sukob dogodio kod stadiona Olimpic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je nasilja kao i prije četiri godine kad su ova dva kluba igrala u istom natjecanju u Rimu i policija je na ulicama grada imala posla kako bi stvari dovele pod kontrolu. Epilog sukoba prije četiri godine je bio osam uhićenih, od toga sedam Rusa kod kojih su nađeni predmeti za nanošenje ozljeda poput noževa i baklji. Talijanski huligani tad su izboli nekolicinu ljudi, a nereda je bilo i na stadionu Olimpico na kojem su se dvije navijačke grupe međusobno gađale bakljama, čemu svjedoče i priloženi video zapisi sa You Tubea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo