IZ MEĐUGORJA

ZDRAVKO MAMIĆ SE OGLASIO POVODOM PRAVOSLAVNOG USKRSA: Pogledajte što je napisao najpoznatiji hrvatski bjegunac

Zdravko Mamić svakodnevno se obraća preko svog Facebooka, preko kojeg čestita sve moguće blagdane i obljetnice. Tako je i pravoslavnim vjernicima čestitao Uskrs

Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić i njegov brat, bivši trener i sportski direktor tog kluba, Zoran Mamić, nalaze se u Bosni i Hercegovini, gdje su pobjegli od služenja zatvorske kazne u Hrvatskoj uzbog izvlačenja novca iz svojeg kluba.

Zdravko Mamić je otišao u BiH prije još netom prije izricanja nepravomoćne presude, a njegov brat Zoran mu se pridružio nakon što je presuda postala pravomoćna.

Zdravko Mamić svakodnevno se obraća preko svog Facebooka, preko kojeg čestita sve moguće blagdane i obljetnice. Tako je i pravoslavnim vjernicima čestitao Uskrs.

“Svim dobrim ljudima i prijateljima koji najveći kršćanski blagdan slave po julijanskom kalendaru želim sretan Uskrs, mir, dobro i puno Božjeg blagoslova! Hristos vaskrse, vaistinu vaskrse!”, napisao je Mamić na svoj Facebook.

BRAĆA MAMIĆ U HERCEGOVINI PJEVAJU HAJDUKOVU HIMNU: Pogledajte snimku, oni se zabavljaju kao da nema sutra

Izgledaju bezbrižno

Čini se da Mamićima u Hercegovini nije teško, već da žive poprilično opuštenim stilom života, čemu svjedoči i snimka koju je objavio Dalmatinski portal i na kojoj se braća nalaze u većem društvu i dobro zabavljaju uz poznate pjesma, jedna od kojih je ona legendarnog Vinka Coce “Kada umrem umotan u bilo”, koja je himna Dinamovog ljutog rivala Hajduka.

Podsjetimo, Zoran Mamić je već jednom ranije snimljen kako pjeva istu pjesmu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr