ZBOG LUKE DONČIĆA IZUMLJENA JE POZA U SEKSU: / Znali smo da je popularan, ali ovo je urnebesno

Image
Foto: AFP

Svi pričaju o Luki Dončiću, a sada je dobio i posebnu počast

11.3.2019.
15:02
AFP
VOYO logo

Slovenac Luka Dončić je svojim igrama osvojio Ameriku. Mirne duše i bez imalo pretjerivanja to se može napisati i reći nakon što je za Dallas odigrao fantastično ove sezone u NBA ligi. Devetnaestogodišnji Slovenac je u Ameriku stigao iz Real Madrida i već sada je pokupio simpatije svih Amerikanaca.

Nevjerojatni Dončić je toliko dobar da ga već sada uspoređuju s nekim najvećim košarkašima svijeta i očekuje se da će imati karijeru dosljednu najvećih legendi. Dončić impresionira NBA svestranošću, mirnoćom, drskošću i samopouzdanjem kada se lomi utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtljiva šala

Naravno, jako je popularan i o njemu se dosta može pročitati i izvan košarkaških terena. A Jonas Žnidaršič je u satiričnoj emisiji "Šta se događa" na RTV Slovenija otišao korak dalje pa je rekao da je 77 nova poza u seksu.

"Broj Luke Dončića bio je inspiracija nove erotske poze koja je osvojila sportski svijet. To je situacija koja omogućava ljudima ono što je od velike važnosti u suvremenoj seksualnosti - da u međuvremenu mogu gledati i košarku", kazao je Jonas koji je nasmijao publiku. Inače, Luka Dončić na dresu nosi broj 77.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo