banner

ZVIJEZDANI PAR

ZANOSNA SUPRUGA NAJBOLJEG STRIJELCA SERIE A DALA VELIKO OBEĆANJE: Ako njezin izabranik ispuni ova dva uvjeta, nagradit će ga

Jessica Immobile svom je suprugu dala obećanje

Supruga prve zvijezde Lazija Cire Imobilea, zanosna Jessica Immobile, svom je suprugu dala obećanje koje će ispuniti ako on uspije sa svojim Lazijom osvojiti Scudetto i titulu najboljeg strijelca lige, prenose u petak talijanski mediji.

Jessica na Instagramu odgovarala na pitanja o svom životu s Cirom, ali…

Naime, u Instagram javljanju uživo Jessica je odgovarala na pitanja o svom životu s Cirom, ali i općenito o tome kakav je život jedne supruge poznatog nogometaša, piše Itasportpress.it.

Profimedia

Kada je upitana da otkrije što je to obećala Immobileu ako ispuni uvjete koje je postavila pred njega, otkrila je kako je riječ o novoj bebi.

Inače, prije nekoliko mjeseci Ciro i Jessica dobili su sina Mattea, prvog dječaka nakon dvije kćeri Giorgije i Michele.

Lazio je prije prekida nogometne sezone bio bod iza Juventusa na tablici, a Immobile vodeći u utrci za naslov najboljeg strijelca. Rimski nebesko plavi igraju sezonu iz snova i u dobroj su prilici da ju završe trijumfalno. No, za to će morati srušiti, u Italiji neprikosnoveni – Juventus.

Profimedia

Serie A trenutno procjenjuje mogućnost ponovnog pokretanja zaustavljenog prvenstva

Serija A, odnosno vodstvo talijanskog nogometa, trenutno procjenjuje mogućnost ponovnog pokretanja zaustavljenog prvenstva nakon što je sve obustavljeno zbog pandemije koronavirusa.

Međutim, trenutno nije jasno ni poznato kako će se i kada Talijani vratiti na teren.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr