VRUĆE AMERIKANKE DOBILE DOŽIVOTNU ZABRANU DOLASKA NA UTAKMICE ZBOG BESRAMNOG I PLEMENITOG POTEZA: / 'Da, učinile smo to...'

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Dva vruća modela potrošila su više od 60 000 funti na ulaznice za bejzbolsku utakmicu samo kako bi pokazale svoje grudi tijekom World Series (MLB) susreta u Washingtonu

1.11.2019.
8:45
Screenshot: Instagram

Modeli Julia Rose i Lauren Summer glavna su tema u svijetu bejzbola. Naime, vruće Amerikanke koje žare i pale svojim besramnim objavama na društvenim mrežama dobile su doživotnu zabranu dolaska na bejzbolske utakmice World Series (MLB), zbog toga što su za vrijeme susreta Washington Nationalsa koji su ugostili momčad Houston Astrosa, u izravnom prijenosu na Fox Sportu pokazale svoje grudi i tako ometale bacača Gerrita Colea u izvođenju bacanja, prenosi jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun...

Image
Image

29-10-2019

Models Julia Rose and Lauren Summer have been banned from all MLB (Major League Baseball) games for flashing their boobs at Nationals Park in Washington, D. C. during a World Series game.

Pictured: Julia Rose and Lauren Summer, Image: 479575378, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FOX / Planet / Profimedia

Image
Image

PETKOVIĆEVA BIVŠA DJEVOJKA VRUĆOM FOTKOM ZAPALILA INTERNET: Čini se da se dobro oporavlja od prekida s Vatrenim

Image
PETKOVIĆEVA BIVŠA DJEVOJKA VRUĆOM FOTKOM ZAPALILA INTERNET: /

Čini se da se dobro oporavlja od prekida s Vatrenim

Image
PETKOVIĆEVA BIVŠA DJEVOJKA VRUĆOM FOTKOM ZAPALILA INTERNET: /

Čini se da se dobro oporavlja od prekida s Vatrenim

'Sigurna sam da smo uspostavili kontakt očima'

"Sigurna sam da smo uspostavili kontakt očima. Bejzbol je jedan od sportova na kojem ima najviše kamera, sve je pokriveno i znate gdje su postavljene kamere", kazala je Julia Rose, prenosi njezine riječi The Sun.

Naaravno, situacija se brzinom munje proširila društvenim mrežama jer je kamera sve snimila (u tom trenutku bila je okrenuta baš prema tribini gdje je bio seksi dvojac). U očima MLB organizacije dvojac je proglašen kao prekršitelji, a 25-godišnja Julia Rose šerala je na Twitteru video uz opis: "Kriva prema svim točkama optužnice".

Human razlog pokazivanja grudi

Inače, Rose je osnivač SHAGMAG-a, digitalnog magazina na koji korisnici mogu platiti pretplatu, a modeli kasnije od tweetanja koji potječu od pretplate pomažu u plaćanju medicinskih računa žrtvama karcinoma dojke. Upravo je to bila i poruka, te glavni razlog zašto su pred svekolikim auditorijumom pokazali svoje grudi i tako ometale igrača u igranju profesionalnog bejzbola na službenoj utakmici.

Još jedna Instagram manekenka, Kayla Lauren podijelila je na društvenim mrežama video isječak nakon seks - incidenta, poručivši gledateljima da "doniraju za rak dojke", ističu Englezi u svom pisanju. Dvadeset i četverogodišnja Lauren Summer na svom je Instagramu objavila vijest o incidentu i napisala "napravili smo to društvo".

Prekršili navijački kodeks ponašanja MLB lige

Crnka Rose sa sjedištem u Los Angelesu također je prenijela pismo na svom Twitteru za koje tvrdi da je pismo bejzbol-lige, a u kojem se obavještava da joj je zbog svog poteza sada zabranjen ulazak na sve stadione MLB lige. U službenom pismu MLB organizacije stoji:

"27. listopada 2019. prisustvovali ste World Series utakmici broj pet u Nationals Parku u Washingtonu. Tijekom utakmice prekršili ste navijački kodeks ponašanja, izlažući se tijekom 7. inninga, kako biste promovirali svoj posao. Bili ste i dio sheme u kojoj ste tjerali druge da to isto rade kako bi promovirali svoj posao, a to je zabranjeno. Time ste dobili zabranu prisustvovanja bejzbolskim utakmicama na svim stadionima diljem SAD-a", stoji u pismu koje je navodno bilo Rose od Davida L Thomasa, potpredsjednika "Sigurnosnih i naprednih operacija" za "Ured povjerenika" u MLB organizaciji.

Međutim, neki su posumnjali u vjerodostojnost pisma zbog toga jer su djevojke dobile pismo vrlo brzo i gotovo istovremeno, kako se navodi u tekstu. Vrijedi spomenuti kako djevojke ne žale zbog svojih postupaka - čak planiraju to raditi na sportskim događajima i dalje.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti