VRUĆA VODITELJICA UKRALA ŠOU: / Talijanka koja je bila umiješana u seks skandal otkrila za koga navija

Image
Foto: Instagram: Diletta Leotta

Zgodna voditeljica Sky Sporta Diletta Leotta (26) je na prvoj večeri popularnog festivala Sanremo otkrila za koga navija.

9.2.2017.
17:39
Instagram: Diletta Leotta
VOYO logo

Naime, Leotta je, nakon što je Catania pobijedila Materu s 2:0 u odgođenoj utakmici skupine C Lege Pro, uzviknula "Forza Catania" na pozornici pred očima sviju, izvještava talijanski Goal.com. Tako je Leotta javno pokazala ljubav prema Cataniji i ukrala šou onima koji su trebali biti glavne zvijezde prvog dana Sanrema.

SEKS SKANDAL: Seksi novinarka konačno progovorila o svojim golim fotkama koje su procurile na internetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Diletta Leotta (26) je prije nekoliko je mjeseci doživjela neugodnost kada joj je hakiran mobitel, a njezine gole fotografije procurile su na internetu. Diletta tvrdi da joj je netko namjerno hakirao iCloud račun i objavio fotografije koje su bile dio njezine privatne arhive. Novinarka također tvrdi da nisu sve fotografije i snimke autentične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatne fotografije brzo su se proširile internetom, društvenim mrežama i sobama za chat što je teško palo 26-godišnjoj Talijanki. Leotta je novinarka koja u svojoj karijeri nema niti jednu mrlju i koja svoj posao obavlja predano i profesionalno. Lijepa voditeljica prijavila je slučaj policiji, a ovo nedjelo koje je za svaku osudu naišlo je na zgražanje talijanske javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo