[VIDEO] ZAVIRITE U MEGAIMANJE VLASNIKA ARSENALA OD 4 MILIJARDE KUNA: / Veće je od New Yorka i LA-a

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Skuplja luksuzne kuće i imanja kao da se radi o igri

21.5.2020.
11:51
Screenshot: You Tube
VOYO logo

S bogatstvom od oko 8.2 milijardi funti, Stan Kroenka doslovno sa smiješkom ide u banku. Vlasnik engleskog uglednika Arsenala skuplja luksuzne kuće i imanja kao da se radi o igri Monopoly, a ovog je puta kao od šale inkasirao 500 milijuna funti za megaranč u Texasu (4233620689.66 kuna), koji je toliko velik da bi se na tom području mogao smjestiti grad veličine New Yorka ili Los Angelesa, javlja jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na nevjerojatnih 535 000 hektara, W.T Wagoner ranč (najveći zatvorenog tipa u SAD-u) u Teksasu kupili su Kroenke i njegova supruga Ann Walton za nevjerojatan iznos. Na ranču se nalaze tisuće goveda, stotine konja i naftnih bušotina i 30.000 hektara poljoprivrednog zemljišta, stoji u pisanju Engleza.

Posjeduje još nekretnina po Americi

"Šutljivi Stan", kako mu Englezi tepaju, posjeduje još nekretnine u Coloradu i Montani, kao i pentahouse u vrijednosti 11 milijuna funti, koji se nalazi u sklopu Montage hotela u Beverly Hillsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegova vila koja posebno plijeni pažnju vrijedi oko 8 milijuna funti i nalazi se u Malibu u Los Angelesu. Kuća s privatnom plažom nekad je bila u vlasništvu filmskog producenta Dodija Fayeda, kao i princeze Diane prije nego što je poginula u tragičnoj prometnoj nesreći.

Imanje koje ima sve

Imanje posjeduje glavnu veliku kuću koja ima pet spavaćih soba, šest kupaona, lijepi bazen i teniski teren. Glamurozni ugođaj podiže cijenu i ovu megakuću mogu si priuštiti samo oni dubljeg džepa. Prije nego što je Kroenke kupio kuću, princeza Diana razmišljala je živjeti u njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijarder, u TOP 10 najbogatijih vlasnika franšiza na svijetu

Tvrtka 72-godišnjeg milijardera Kroenke "Sports and Entertainment" posjeduje Arsenal i niz drugih profi momčadi u SAD-u. Također Kroenka posjeduje NFL momčad LA Rams, NBA momčad Denver Nuggets, NHL franšizu Colorado Avalanche i MLS nogometnu momčad Colorado Rapids.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nedavno je uložio milijarde dolara u izgradnju 70.000 stadiona SoFI stadiona u Inglewoodu u Kaliforniji, koji će biti dom LA Ramsa.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo