OTELA SE KONTROLI

[VIDEO] PIPPENOVOJ SUPRUZI PREDLOŽILI SU DA IDE SNIMATI PORNIĆE: Pogledajte zašto

Prije nekoliko dana Larsa je objavila vruću fotografiju u donjem rublju, a neki su joj pratitelji predložili da otvori stranicu ‘only fans’

Proteklo proljeće bilo je dosta dobro za suprugu NBA legende Scottiea Pippena Larsu. Inače, Pippen se razvodi od nje jer ga je prevarila, ali svejedno se u javnost gurnula tako što je komentirala neke činjenice vezane uz legendarnu generaciju Bullsa.

Nije baš jasno što radi u životu ta 46-godišnja žena osim objavljivanja provokativnih fotografija na svom Instagramu na kojoj ju prati više od 2 milijuna ljudi.

Zanimljivo, objavila je video u kojem preskače konop oskudno odjevena, a taj je video pregledalo više od 100 tisuća ljudi i to sigurno ne zbog njene tehnike preskakanja.

[FOTO] GEORGINA OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ NE NOSI GAĆICE I DOBILA SKORO 2 MILIJUNA LAJKOVA: Odmah joj se javio Cristiano

Prije nekoliko dana Larsa je objavila vruću fotografiju u donjem rublju, a neki su joj pratitelji predložili da otvori stranicu “only fans”, koja je samo uljepšan naziv za stranicu na kojoj bi objavljivala svoje privatne uratke za ljude koji bi joj to plaćali.

Povratak na Net.hr