PREKRASNO

[VIDEO] ARMADA ZAPALILA KRČKI MOST ZA OLUJU: Slušali i hitove Rajka Dujmića; Ovo dira ravno u srce

Prizor je uistinu spektakularan, a Armadu nije omelo niti ružno vrijeme, vjetar i kiša

Na jučerašnji dan 1995. godine započela je Vojno redarstvena akcija “Oluja” u kojoj su postrojbe HV-a oslobodile Hrvatsku. U Domovinskom ratu stradalo je 222 branitelja s područja Primorsko-goranske županije, a njima u čast navijači Rijeke, armadaši, već prema tradiciji organizirali su paljenje 222 baklje na Krčkom mostu u čast poginulim borcima.

[VIDEO] NAVIJAČI SPEKTAKULARNOM BAKLJADOM ODALI POČAST BRANITELJIMA: Armada ‘zapalila’ Krčki most. Prizor je predivan

Armadu nije omelo niti ružno vrijeme, vjetar i kiša

Prizor je uistinu spektakularan, a Armadu nije omelo niti ružno vrijeme, vjetar i kiša…

Zanimljivo, ali portal 24sata piše kako su članovi Armade pjevali hit “Moj prijatelj Anu ljubi” kantautora Rajka Dujmića, koji je preminuo u utorak u 66. godini od posljedica prometne nesreće. Nažalost, 25. godišnjicu ponosne vojno-redarstvene akcije Oluja obilježila je smrt velikog Rajka Dujmića.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja

Inače, slavlje povodom Oluje nastavilo se u Kraljevici, gdje je nastupila grupa Fiesta, koja je imala koncert i povodom proslave naslova prvaka za riječke bijele u svibnju 2017.

A glavni dio programa na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja, u Rijeci će biti mimohod ratnih zastava od Trga 128. brigade do Mosta branitelja iz Domovinskog rata. Limena glazba Trsat uveličat će program.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr