SKANDAL ZVIJEZDE JUVENTUSA: / Pijan slupao Ferrari, vrijeđao policajce, a na kraju se ispričavao u 'suzama'

Image
Foto: AFP

Sjajni čileanski veznjak Arturo Vidal doživio je prometnu nesreću sa svojom suprugom, vozivši svoj skupocjeni Ferrari u pijanom stanju.

17.6.2015.
21:33
AFP
VOYO logo

Na svu sreću, Vidalu i njegovoj supruzi se ništa ozbiljnije nije dogodilo. Dvadeset i osmogodišnji nogometaš je zadobio ogrebotine na vratu, dok je supruga ozljedila rame. Nakon što je policija došla i ustanovila da je Vidal pijan, došlo je do verbalnog napada na policajca od strane Vidala. Prilikom odlaska u policiju, vrijeđao je službenike:

"Oslobodite me, ili će te s*ati po cijelom Čileu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totalno poludio, pa se javio

Nakon toga je završio je završio na sudu gdje je proglašen krivim, te je ostao bez vozačke dozvole na 120 dana. Što i nije loše, ako se uzme u obzir da je u trenutku "ludila" u krvi imao 1.2 promila alkohola. Morati će platiti i novčanu kaznu no ona će biti određena na kasnijem ročištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se javila zvijezda Juventusa napisavši na Twitteru : "Drago mi je što smo živi, zdravi i smireni", a osvanuo je i video u kojem je poslao sličnu poruku:

"Nažalost, doživio sam prometnu nesreću. Srećom, svi smo živi i zdravi, hvala na brizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"https://www.youtube.com/watch?v=pk6-bzH7nRc

Izbrnik Čilea Sampaoli nije bio previše kritičan prema svojoj zvijezdi, samo utvrdivši kako se "takve stvari događaju, ljudi pogriješe, ali i dobiju priliku ispraviti svoje pogreške".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampaoli se razočarao u svog igrača, ali i poslao optimističnu poruku Vidalu kako ga možda neće isključiti iz reprezentacije. Čileanski izbornik Sampaoli nije bio blag, ali nije niti osuđivao svog reprezentativca. Biti će zanimljivo vidjeti kakvu će odluku izbornik donijeti za sraz s Bolivijom 20. lipnja.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo