DANI PONOSA I SLAVE

VELIKO HRVATSKO SRCE: Ivica Kostelić, Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek… čestitke naših sportskih heroja za Dan pobjede oduševile naciju

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije zaboravio heroje koji su prije 22 godine oslobodili hrvatski teritorij od srbočetničke agresije, od onih koji su na pameti imali samo ubijanje, teror i uzimanje tuđe zemlje.

Jedan od naših najvećih sportaša svih vremena u subotu je na svom Facebook profilu objavio fotografiju s kninske tvrđave gdje je bila centralna proslava Dana pobjede.

‘HVALA SVIM BRANITELJIMA’: Slavni talijanski klub čestitao Hrvatskoj Dan pobjede, pa izbrisao objavu

“Sretan vam Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja”, napisao je ispod fotografije na kojoj na leđima ima sina mlađeg Ivana i hrvatsku zastavu.


Nije Ivica jedina hrvatska sportska institucija koja se na današnji dan sjetila hrvatskog ponosa i jednog od najvažnijih trenutaka u hrvatskoj povijesti. Na današnji dan prije 22 godine hrvatska vojska i policija u veličanstvenoj akciji nazvanoj Oluja oslobodili su hrvatski teritorij od srpskih terorista koji su htjeli ostavriti zločinački naum zvan “Velika Srbija”. Nisu u tome uspjeli… Hrvatska je te 1995. godine pokazala zajedništvo i ljubav prema domovini i otpuhala četničke teroriste tamo gdje im je i mjesto.

Povom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja” svoje čestitke na društvenim mrežama poslali su još i hrvatska košarkaška zvijezda Dario Šarić, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Cedevita, Cibona, Zadar, pa čak i talijanski velikan Inter koji je na svojoj Facebook stranici objavio čestitku zahvale hrvatskim braniteljima, a koja je kasnije izbrisana.

Čestitku putem Facebooka poslao je i HNS.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr