POKLONITE IM SE

VELIKAN DO VELIKANA: Osvanula fotografija dviju hrvatskih legendi koja je osvojila internet i postala hit

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija s Lukom Modrićem i Stojkom Vrankovićem u glavnim ulogama, a sama fotografija postala je pravi hit na Facebooku i skupila tisuće lajkova.

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić trenutačno se odmara od naporne sezone u kojoj je osvojio naslov prvaka Europe s Real Madridom i došao do osmine finala Eura sa svojom Hrvatskom. Tako se maestro igre Kraljeva našao u jednom zadarskom restoranu u kojem se susreo s legendarnim hrvatskim košarkašem Stojkom Vrankovićem. 

Trenutak je ovjekovječen fotografijom kojom se restoran i pohvalio na Facebooku, a ubrzo je ‘osvojila’ internet. Naime, pozirajući na fotografiji se itekako vidi razlika u visini. Vranković je visok 218, a hrvatski nogometni čarobnjak svega 174 centimetra.

REALOV REKORDER O HRVATSKOM VEZNJAKU: ‘Skidam kapu za ono što radi Luka Modrić’

Luka pokraj Stojka izgleda kao patuljak, a upravo u tome leži simpatičnost ove fotke. Kako bilo, riječ je o legendarnim hrvatskim sportašima koji su svojim igrama i predanošću hrvatskom dresu, svaki u svoje vrijeme i u svojem sportu, mnogo dali u promociji “Lijepe naše”. Jednostavno, morate im se pokloniti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr