VELIKA ČAST ZA SVJETSKOG PRVAKA: / Tin Srbić o ovome vjerojatno nije niti sanjao

Image
Foto: PIXSELL

Ovu čast prije njega imali su Filip Ude i Marijo Možnik

26.2.2018.
15:10
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska pošta i Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije u ponedjeljak su u opticaj pustili prigodni poštanski žig s likom aktualnog svjetskog gimnastičkog prvaka na preči Tina Srbića.

Na prigodnoj svečanosti u poštanskom uredu 10101 u zagrebačkoj Jurišićevoj 13, prigodni poštanski žig te 50 posebno tiskanih kuverti, osobno je promovirao najbolji hrvatski sportaš u 2017. godini Tin Srić koji je izrazio zadovoljstvo što su Hrvatska pošta i Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije prepoznali vrijednost njegove zlatne medalje sa SP u Montrealu i uvrstili ga u povijest filatelije i memorabilije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] PERKOVIĆ I SRBIĆ NAJBOLJI HRVATSKI SPORTAŠI: /

 Kraljica diska i kralj preče trijumfirali u najuglednijem izboru

Image
[VIDEO] PERKOVIĆ I SRBIĆ NAJBOLJI HRVATSKI SPORTAŠI: /

 Kraljica diska i kralj preče trijumfirali u najuglednijem izboru

Poziv koji se ne odbija

"Budući da odbrojavam dane do početka nove natjecateljske sezone, intenzitet mojih treninga je poprilično jak, puno poziva na razna događanja morao sam odbiti, ali ovaj poziv nisam mogao odbiti. Ova ideja i na kraju realizacija, posebno mi se svidjela, zato sam 'pobjegao', s treninga kako bih osobno udario prvi žig s mojim likom i imenom" rekao je Srbić koji će prvi nastup kao novi prvak svijeta imati od 21. do 24. ožujka na Svjetskom kupu u Dohi.

"Forma se lagano penje, do Dohe će sve sjesti na svoje mjesto, no onu glavnu formu za mene tempiramo za kolovoz kada je u Glasgowu Europsko prvenstvo te za listopad kada ću u Dohi braniti svjetsko zlato. Ova sada Doha za mene će biti samo dobra proba i povratak u natjecateljsku formu", zaključio je svjetski prvak na preči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbić poput Udea i Možnika

Prigodni poštanski žig Tina Srbića je čak treći za Hrvatski gimnastički savez, a ovu čast prije njega imali su i Filip Ude nakon olimpijskog srebra 2008. te Marijo Možnik koji je isti zaslužio 2015. s europskim zlatom.

"Vjerujemo da će nas Tin svojim novim rezultatima još 'uposliti', ali ne samo on nego i drugi hrvatski vježbači. Tin nam je u Hrvatsku iz Montreala donio svjetsko zlato, a ja ću danas svom kolegi kolekcionaru poslati Tinovu kuvertu s prigodnim žigom i njegovim autogramom natrag u Montreal. Poslat ću isto i kolegici u Japan gdje je gimnastika jedan od najvećih sportova, a vjerujem da će danas ovaj Tinov žig otići u razne krajeve svijeta", poručio je nakon predstavljanja žiga predsjednik i osnivač Hrvatskog društva olimpijske filatelije i memorabilije Ivan Librić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo