UTAKMICA 'KAOSA I SMRTI': / Preminuo engleski navijač; Misteriozne okolnosti prevladale u slučaju

Image
Foto: Profimedia

Tamošnji policijski dužnosnici su rekli da se srušio i umro na putu do policijske stanice u Sofiji

15.10.2019.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Dvoboj 7. kola eurokvalifikacija u skupini A u Sofiji, na Vasil Levski nacionalnom stadionu između Bugarske i Engleske, zasjenjen je ružnim, nenogometnim stvarima. Nažalost, rasizam i sramotno ponašanje bugarskih predstavnika medija na presici prema engleskom izborniku Garethu Southgateu najmanji su problem u odnosu na tragičan ishod koji se dogodio.

Image
RASIZAM JE BIO SAMO POČETAK: /

Bugarski novinar prekinuo presicu engleskog izbornika, kamerman ga vrijeđao

Image
RASIZAM JE BIO SAMO POČETAK: /

Bugarski novinar prekinuo presicu engleskog izbornika, kamerman ga vrijeđao

Srušio se satima uoči utakmice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Gordog Albiona preminuo na putu do policijske stanice

Naime, prema prenošenju jednog od najčitanijih britanskih tabloida The Sun jedan je navijač Gordog Albiona preminuo nakon što se srušio satima uoči utakmice. Nesretni 32-godišnjak u ponedjeljak je ujutro oko 10 sati nađen u "bespomoćnom stanju", kako se navodi u tekstu u blizini centra glavnog grada Bugarske Sofije. Pronađen je u blizini slikovitog gradskog parka zvanog Borisovi vrtovi, ali nije bilo jasno je li on sam ili što je prije radio.

"Hitna ga je odvela u bolnicu, ali osoblje je upozorilo policiju nakon što se iznenada Englez počeo ponašati agresivno prijeteći osoblju", priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Bugarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odjednom se počeo ponašati agresivno, divljajući i prijeteći osoblju'

Tamošnji policijski dužnosnici su rekli da se srušio i umro na putu do policijske stanice u Sofiji. Lokalni izvori rekli su da službenici istražuju je li navijač "Tri lava" uzimao možda kakvu drogu ili pio alkohol prije njegovog neobjašnjivog kolapsa.

Izjava bugarskog ministarstva unutarnjih poslova je sljedeća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odjednom se počeo ponašati agresivno, divljajući i prijeteći osoblju, a poduzete su i radnje za njegov transport u policijsku stanicu u Sofiji. Rad na rasvjetljavanju okolnosti incidenta nastavlja se pod nadzorom tužiteljstva."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova rekao je:

Navijač Engleske na meti razbojnika

"Potpora smo obitelji Britanca koji je umro nakon incidenta u Sofiji, a naše osoblje je u kontaktu s vlastima Velike Britanije i Bugarske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odvojenom incidentu, drugi navijač Engleske navodno se našao na meti razbojnika iz Sofije i zadobio slomljenu ruku u nedjelju navečer.

Image
Image

The game is stopped over perceived racist chanting from the home supporters during the UEFA European 2020 Qualifier match between Bulgaria and England at Stadion Vasil Levski, Sofia Bulgaria v England, UEFA European 2020 Qualifier - 14 Oct 2019, Image: 476714479, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Engleska deklasirala Bugarsku

U skupini A Engleska je sa 6-0 (4-0) u Sofiji deklasirala Bugarsku i tako se izdvojila na vrhu ljestvice. Pogotke su postigli Rashford (7), Barkley (20,32), Sterling (45+3, 69) i Kane (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izglede za odlazak na EURO zadržalo je i Kosovo 2-0 (2-0) pobjedom protiv Crne Gore u Prištini do koje je stiglo pogocima Rrahmanija (10) i Muriqija (35).

Engleska je na vrhu skupine sa 15 bodova, druga Češka ima 12, treće Kosovo 11, dok su na dnu Crna Gora i Bugarska sa po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo