NESTALO MU SIGNALA

URNEBESNO! Ludi navijač BiH uzeo sjekiru i postao regionalni hit: ‘Zašto vas plaćam, majku vam je*em’

Jedan ludi navijač Bosne i Hercegovine koji se zove Zijad Zijo Cemirović postao je hit na društvenim mrežama nakon kvalifikacijskog susreta za odlazak na SP u Rusiji 2018. godine između Grčke i Bosne i Hercegovine u Pireju, koji je odigran u nedjelju, a završio je rezultatom 1-1.

Jel’ vam poznat onaj trenutak kad gledate utakmicu najdražeg kluba ili nacionalne momčadi i onda vam netko prebaci program ili nestane struje? E vidite, nešto slično tome se dogodilo Zijadu Ziji Cemiroviću.

Doduše, njemu nije nestalo struje, niti mu je netko prebacio program, nego je nestalo signala prijenosa u 86. minuti spomenutog dvoboja, u trenutku kad je BiH protiv Grčke vodila 1-0. I onda je čovjek poludio. Uzeo je mobitel u ruke, pripremio i sjekiru, upalio snimanje i odlučio se obračunati s nacionalnom TV na svoj način.


SKANDAL! U Pireju osvanula degutantna poruka, Grci za nju okrivili Srbe, a BiH je u šoku: ‘Ovo je morbidno’

NAKON DEGUTANTNOG TRANSPARENTA U PIREJU: Grci poslali snažnu poruku ‘prijateljskom narodu BiH’

“Bosanska TV, pa zašto vas čovjek plaća, majku vam je*em. Osamdeset i šesta minuta, ja ne mogu da vidim kako gubim, a kamoli kako pobjeđujem. Zašto vas plaćamo da ne vidim kako gubim. Pare vam dajem, dajem vam pare pi*ke jedne”, u vidno alkoholiziranom stanju kazao je simpatični navijač i sjekirom uništio digitalni prijemnik.

KAKVA DRAMA U PIREJU! Sjajan Pjanićev slobodnjak Grci su poništili golčinom u 95. minuti!

Pogledajte kako je to izgledalo…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr