NOVI ZVIJEZDANI PAR

UPOZNAJTE DVOSTRUKO POJAČANJE ZA RIJEKU: On je Australac, ona lijepa Slavonka iz Slavonskog Broda

HNK Rijeka je dobila pouzdanog braniča, a grad Rijeka pravu – ljepoticu!

Jason Davidson australski je nogometaš koji je potpisao za Rijeku, a njegova je supruga Nataša Hrvatica iz Slavonskog Broda. Simpatični Australac rođen u Melbourneu lani se oženio zgodnom 27-godišnjom Natašom, s kojom ima dvogodišnju kćerkicu Avu, a par će u studenom ove godine dobiti i drugo dijete.

KEK SLAŽE MOMČAD ZA EUROPU! Tri pojačanja su stigla, uskoro dolazi i napadač

Date night ❤️

A post shared by JASON DAVIDSON (@jasondavidson91) on

“Već sam bio u Rijeci.  Kada se pojavio interes za mene počeo sam malo istraživati iako sam i prije znao dosta. Moja supruga je iz Hrvatske , nakon SP-a 2014. godine bio sam u Hrvatskoj na odmoru na Krku. Vidio sam da Rijeka proteklih godina napreduje i osvajanje prvenstva bila je najbolja potvrda”, rekao je Davidson za službenu web stranicu Rijeke, australski reprezentativac, koji igra na poziciji lijevog.

Happy Valentines Day to my Partner in crime 😘 Love you angel ❤️

A post shared by JASON DAVIDSON (@jasondavidson91) on

“Jako sam uzbuđen, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. Drago mi je da smo sve dogovorili i sada je na redu posao. Na meni je da sada izađem na travnjak i dokažem se”, dodao je Davidson.

Inače, Jason Davidson ima majku Grkinju, baka mu je Japanka te uz australsku ima i grčku putovnicu. Zanimljivo… Tijekom karijere promijenio je brojne lige, proputovao Europu, a sad ima novi izazov u Rijeci. Matjaž Kek u njemu vidi jednu stabilnost u defenzivnoj liniji, koji će zasigurno dobiti priliku u nadolazećim susretima europske lige i HNL-a.

❤️

A post shared by JASON DAVIDSON (@jasondavidson91) on

“Potpis  za Rijeku je korak naprijed u mojoj karijeri. Rijeka je osvojila naslov prvaka, igrala Ligu prvaka i sada će igrati Europsku ligu. To je pravi izazov i korak naprijed. Sjajna prilika za mene i momčad da se dokažemo protiv velikih momčadi kao što je Milan, ustvrdio je Davidson koji je i obiteljski vezan uz Hrvatsku”, istaknuo je novi član bijelih s Rujevice.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by JASON DAVIDSON (@jasondavidson91) on

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr