UPOZNAJTE DVOSTRUKO POJAČANJE ZA RIJEKU: / On je Australac, ona lijepa Slavonka iz Slavonskog Broda

Image
Foto: Instagram: Jason Davidson

HNK Rijeka je dobila pouzdanog braniča, a grad Rijeka pravu - ljepoticu!

30.8.2017.
20:45
Instagram: Jason Davidson
VOYO logo

Jason Davidson australski je nogometaš koji je potpisao za Rijeku, a njegova je supruga Nataša Hrvatica iz Slavonskog Broda. Simpatični Australac rođen u Melbourneu lani se oženio zgodnom 27-godišnjom Natašom, s kojom ima dvogodišnju kćerkicu Avu, a par će u studenom ove godine dobiti i drugo dijete.

KEK SLAŽE MOMČAD ZA EUROPU! Tri pojačanja su stigla, uskoro dolazi i napadač

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam bio u Rijeci. Kada se pojavio interes za mene počeo sam malo istraživati iako sam i prije znao dosta. Moja supruga je iz Hrvatske , nakon SP-a 2014. godine bio sam u Hrvatskoj na odmoru na Krku. Vidio sam da Rijeka proteklih godina napreduje i osvajanje prvenstva bila je najbolja potvrda", rekao je Davidson za službenu web stranicu Rijeke, australski reprezentativac, koji igra na poziciji lijevog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam uzbuđen, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. Drago mi je da smo sve dogovorili i sada je na redu posao. Na meni je da sada izađem na travnjak i dokažem se", dodao je Davidson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jason Davidson ima majku Grkinju, baka mu je Japanka te uz australsku ima i grčku putovnicu. Zanimljivo... Tijekom karijere promijenio je brojne lige, proputovao Europu, a sad ima novi izazov u Rijeci. Matjaž Kek u njemu vidi jednu stabilnost u defenzivnoj liniji, koji će zasigurno dobiti priliku u nadolazećim susretima europske lige i HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpis za Rijeku je korak naprijed u mojoj karijeri. Rijeka je osvojila naslov prvaka, igrala Ligu prvaka i sada će igrati Europsku ligu. To je pravi izazov i korak naprijed. Sjajna prilika za mene i momčad da se dokažemo protiv velikih momčadi kao što je Milan, ustvrdio je Davidson koji je i obiteljski vezan uz Hrvatsku", istaknuo je novi član bijelih s Rujevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo