UOČI VELIKOG OBRAČUNA: / Jednu od najvećih zvijezda Eura proganja sramotna obiteljska tajna

Image
Foto: AFP, LEON NEAL
Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Engleska i Wales danas igraju dvoboj 2. kola na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a uoči velike utakmice otočke je tabloide preplavila priča o obiteljskoj tajni najveće velške zvijezde.

16.6.2016.
12:43
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

Kad je Gareth Bale prije tri godine potpisivao za Real Madrid, u pratnji na Santiago Bernabeuu bila je njegova zaručnica Emma Rhys-Jones. Pridružili su im se Baleovi roditelji, Frank i Debbie, njegova sestra Vicky sa suprugom i djecom, čak i djed Dennis. Bila je tu i Emmina majka Suzanne, ali nedostajala je jedna osoba - Emmin 52-godišnji otac Martin Rhys-Jones.

Prevario 250 ulagača

U vrijeme kad je Emma sa svojom školskom ljubavi započinjala novi život u španjolskoj prijestolnici, njezin je otac bio u pritvoru u SAD-u! Koji mjesec ranije Martin je uhićen upravo u Španjolskoj gdje je bio mozak velike financijske prijevare zbog koje je u konačnici izručen Amerikancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom ovog mjeseca, taman kad je Bale odrađivao završne pripreme s reprezentacijom Walesa, njegov je punac pred sudom u Buffalu priznao krivnju za pranje novca. Pokazalo se da je zbog muljaže kojoj je bio na čelu, a u koju je bila uključena i britanska manekenka Jamie-Lee Church, oko 250 ulagača izgubilo ukupno oko dva i pol milijuna eura. Rhys-Jonesu sada prijeti desetogodišnja zatvorska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne komuniciraju s prevarantom

Jasno je da Bale nije ništa kriv za grijehe svoga punca, ali Daily Mail piše da ga obiteljska sramota itekako muči. Pogotovo kad se uzme u obzir da je sam nogometaš vrlo skroman i da ga činjenica da je Real za njega platio rekordnu odštetu od 100 milijuna eura nije previše promijenila. Uostalom, tako je i odgojen o čemu svjedoči i priča da su njegovi roditelji ostali živjeti u skromnoj kući iako im je sin nudio milijun funti za kupnju nove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garethov otac Frank otkrio je Daily Mailu da su njegov sin i snaha prestali komunicirati s prevarantom nakon njegova uhićenja u Španjolskoj.

"Ni Gareth ni Emma ga nisu posjetili u Americi, niti je on ikada vidio svoje tri unuke. Ne pričamo o tome previše. Koliko znam, moj sin nije platio nikakve pravne troškove Martinu. Drži se dalje od tih stvari i čuva svoj ugled", ispričao je Frank Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo