UKLJUČITE SE U VELIKU NAGRADNU IGRU ZA PALČIĆE: / Evo kakve sve sportske relikvije možete osvojiti

Image

Između ostalog moći će se osvojiti i potpisani dres jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice Paul Georgea ili Luke Dončića,

26.5.2020.
8:29
VOYO logo

Mjesec i pol dana nakon najave ispred Petrove bolnice, Udruga “Dinamo to smo mi” i Klub roditelja “Palčići” pokrenuli su danas nagradnu igru s brojnim dresovima i rekvizitima brojnih hrvatskih i svjetskih sportskih zvijezdi.

“Obzirom da je velikim pokretom ljudi skupljeno više od 5,5 milijuna kuna za opremu Odjela nedonoščadi u Petrovoj bolnici, ali i bolnici Merkur, odlučili smo da se ova nagradna igra realizira za cijelu Hrvatsku. Uostalom, u brojnim donacijama i aukcijama su sudjelovali navijači iz cijele Hrvatske, a i sportaši koji su odmah odazvali akciji i donirali svoje vrijedne sportske uspomene su također iz cijele Hrvatske”, rekao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” objasnila je kako će se ovom nagradnom igrom ovisno o skupljenim sredstvima namjenski nabaviti oprema za brojna rodilišta u Hrvatskoj.

“Akcija koju pokrenuli zove se “Palčići za Hrvatsku” i razlika između uplaćenih donacija za Petrovu i Merkur od onoga što se potrošilo za opremu će se također uplatiti za ovu akciju, kao i iznos uplaćenog PDV-a kada ga država vrati na naš račun. Između ostalog ćemo nabaviti prijenosne inkubatore za Sisak, Vinkovce, Novu Gradišku, ali i drugu opremu”, rekla je Željka Vučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra će se odvijati OVDJE, a svatko će za donaciju od 30 kuna dobiti potvrdu o donaciji sa serijskim brojem s kojim ulazi u bubanj vrijednih nagrada koje mogu vidjeti na istoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKIPA S INTENZIVNE PJESMOM ZAHVALILA NA POMOĆI PALČIĆIMA: /

'Dinamo ja volim' odjekivalo bolnicom

Image
EKIPA S INTENZIVNE PJESMOM ZAHVALILA NA POMOĆI PALČIĆIMA: /

'Dinamo ja volim' odjekivalo bolnicom

Odlične nagrade

A između ostalog moći će se osvojiti i potpisani dres jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice Paul Georgea ili Luke Dončića, kao i bivših legendi AS Rome Francesca Tottija i Christiana Panuccija.

“Osim ovih svjetskih imena akciji su se pridružili brojni hrvatski sportaši. Janica Kostelić donirala je kacigu s kojom je osvojila medalje na ZOI u Torinu, Tin Srbić dres u kojem je osvajao brojne svjetske medalje, Dario Šimić dres sa utakmice Dinamo - Porto na kojoj je bio kapetan i na kojoj je Dinamo ubilježio prvu pobjedu u Ligi prvaka. Velimir Zajec dao je kopačke iz legendarne 1982., dok je Blanka Vlašić poklonila dres u kojem je skočila 208 centimetara, drugi najbolji rezultat svih vremena. Naravno tu je i dres veslača Valentina Sinkovića, Ivice Zubca iz LA Clippersa, a da ne govorimo o svim našim najboljim rukometašima, nogometašima i tenisačima. Ana Konjuh i Marin Čilić su dali svoje reket, a Borna Čorić dres Hrvatske iz Davis Cupa”, ispričao je Čošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I jedni i drugi zahvalili su tvrtki LeapBit iz Zagreba na izradi tehničkog dijela nagradne igre, kao i pravnoj pomoći, ali i donaciji Hrvatskom Crvenom Križu potrebnog postotka nagradnog fonda nagradne igre.

“Kada smo im se obratili po preporuci da su tehnički najbolji za realizaciju naše ideje nismo ni sanjali da smo naišli na hrvatsku tvrtku koja osim sjajnih rješenja ima i pravu humanitarnu notu”, dodao je Čošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo