UFC MEGAZVIJEZDA OPTUŽENA ZA SEKSUALNO NAPASTOVANJE: / Novi skandal trese elitnu MMA organizaciju

Image
Foto: Profimedia

Jon Bones Jones našao se u novim pravnim problemima

24.7.2019.
10:45
Profimedia
VOYO logo

Po mnogima najtalentiraniji UFC borac Jon Bones Jones našao se u novim pravnim problemima. Konobarica jednog striptiz bara u Albuquerqueu optužila ga je za napastovanje tijekom posjeta baru, javlja ugledni američki CNN. Kako je prvi javio lokalni KRQE, a prenio BJPenn.com, Jones je optužen za djelo iz mjeseca travnja, no do jučer toga nije bio svjestan. Zanimljivo, istog dana kad je u Las Vegasu branio titulu prvaka protiv Thiaga Santosa, pokrenut je zahtjev za njegovo uhićenje. Njegov glasnogovornik izjavio je kako nisu bili svjesni toga sve dok nisu vidjeli na vijestima.

Image
NAJTALENTIRANIJI UFC BORAC IKAD JE RAZOTKRIVEN: /

Na vidjelo je ovog puta izašlo nešto sasvim drugo

Image
NAJTALENTIRANIJI UFC BORAC IKAD JE RAZOTKRIVEN: /

Na vidjelo je ovog puta izašlo nešto sasvim drugo

Nije bio svjestan optužnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče incidenta za koji se Jonesa veže, tužbu je podnijela koktel konobarica iz ugostiteljskog lokala koji je Jones posjetio. Ona je izjavila kako ju je američka MMA zvijezda pljesnula po stražnjici, silom stavio u krilo i počeo ljubiti u vrat. Osim toga ju je navodno čvrsto zagrlio oko vrata, što je opisala kao položaj gušenja (submission). Djevojka je izjavila kako mu je pokušala reći da prestane, ali da je nije poslušao. Nakon što ju je pustio, odlučio je otići iz lokala i sve prijaviti...

Kako nije bio svjestan optužnice, Jones se prošlog mjeseca nije pojavio na sudu radi određivanje jamčevine, ali nakon što je informacija o nalogu za uhićenje došla do njega, otišao je na sud gdje je platio 300 dolara, koliko je sud bez njegovog prisustva odredio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznao za optužbu u medijima

"Jon Jones je saznao za lažnu optužbu protiv njega u lokalnoj vijesti, kao i to da je papirologija poslana na pogrešnu adresu. Nakon što je pročitao informacije iz tiska, gospodin Jones je odmah otišao platiti naknadu", izjavio je Jonesov predstavnik Denise White u priopćenju, prenosi njegove riječi CNN.

Image
Image

Jul 6, 2019; Las Vegas, NV, USA; Jon Jones (red gloves) before his fight against Thiago Santos (not pictured) at T-Mobile Arena., Image: 455081757, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Sudski spisi pokazuju da je kaznena prijava podnesena 23. svibnja, a policija Albuquerquea poslala je pismo Jonesu, ali je ono vraćeno u lipnju. Nalog za uhićenje izdan je Jonesu 12. lipnja, a novčana je kazna plaćena u nedjelju i nalog je ukinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvjereni smo da će Jon biti oslobođen svih optužbi'

"Uvjereni smo da će Jon biti oslobođen svih optužbi i to će se vidjeti za ono što je, bez osnova, potraživanje u sferi novca od strane dotične", kazao je White.

Nije se dugo morala čekati reakcija Jona Jonesa na najnovije optužbe koje su se pojavile uz njegovo ime. Jon Jones došao je na Twitter raščistiti stvari po pitanju novih optužbi s kojima se susreo. Naišao je na neke upise koji govore kako je ponovno u problemima te je na jedan od takvih odlučio odgovoriti svojim "tvitom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, ja definitivno nisam u nikakvim problemima. Nemoj tako brzopleto vjerovati svemu što pročitaš na internetu", napisao je Jones, nakon čega je odgovorio i svom drugom pratitelju koji mu je napisao kako se nada da je istina to što govori te mu je savjetovao da pokušava što više ostajati kod kuće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da postoji jako puno ljudi koji žele vidjeti moj novi pad i neuspjeh, no siguran sam kako je puno više onih koji su ponosni mnome i koji su uz mene. Bez brige, ja ne moram ostajati kod kuće, volim ovu našu zajednicu. Uzbuđen sam nastaviti se penjati, a moji 'hejteri' će u prosincu biti bijesni nakon moje nove pobjede", dodao je Jones.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo