UFC BORAC MUČKI NAPADNUT S DJEVOJKOM, ONA SE BORI ZA ŽIVOT: / Strava i užas u Brazilu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC borac i njegova djevojka žrtve mučkog napada

23.10.2018.
17:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

UFC-ov borac muha kategorije Raulian Paiva“Frazao” ozlijeđen je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila proteklog vikenda u brazilskoj Santani, prenosi ugledni borilački site Blody Elbow pisanja brazilskog Globo Esportea. U nesreći je teško stradala njegova djevojka Tielly Alves koja je u komi i za čiji život se liječnici i dalje bore...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA ŠOKANTNA SNIMKA POMAHNITALIH RUSKIH NOGOMETAŠA: I na parkingu se iživljavali na nedužnom čovjeku

Sukob u noćnom klubu

Paiva se s napadačima sukobio u noćnom klubu, a zatim je s djevojkom sjeo na motor i uputio se kući. Međutim, napadači nisu odustajali, odlučili su ih slijedili u automobilu i kasnije ih izgurali sa ceste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I napadači su u toj situaciji stradali, automobilom su se zabili u prepreku pored ceste. Uhićeni tvrde da nisu htjeli napasti Paivu i udariti u njega, već da je on sam skrivio nesreću dok su oni prolazili pored njega...

Impresivnih 18-1

Raulian Paiva u profesionalnoj karijeri ima impresivnih 18-1, a svoju šansu u UFC-u je zaradio u šou DWTNCS, odnosno njegovom brazilskom izdanju, 11. kolovoza je pobijedio Allana Nascimenta te je unatoč slavlju podijeljenom odlukom dobio priliku u UFC-u. I dalje se ne zna kada je trebao debitirati za elitnu promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paiva nije teže ozlijeđen u nesreći jer je nosio kacigu koja ga je spasila težeg stradanja. Nažalost, tijekom pada je kaciga pala s glave njegovoj djevojci Tielly Alves koja je pretrpjela mnogo teže ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo