U ISTANBULU VLADA KAOTIČNO STANJE: / Huligani Fenera i Olympiakosa vode pravi rat na ulicama grada

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vatreno je bilo u petak i subotu u Istanbulu, gdje se od petka do nedjelje održava Final Four Eurolige.

21.5.2017.
12:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prvo su nogometni huligani Fenerbahčea napali petoricu pristalica Olympiakosa iz Peristerija koji su se spasili bijegom.

Višestruko brojniji neprijatelj pratio je Grke, a onda im u jednoj ulici napravio sačekušu i izletio iza zida sa bakljama i palicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAČEKUŠA U ISTANBULU: Grci jedva spasili živu glavu od turskih huligana

Napadnuti Grci nisu Gate 7?!

Na Ultras Tifo navijačkom siteu, inače relevantnom siteu za navijačka događanja u Europi, piše kako su pripadnici Gate 7, najžešćih navijača pirejskog kluba, kazali kako napadnuti Grci nisu pripadnici njihove grupe, nego simpatizeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob po noći

Iako izgledaju kao da su navijači. Za vrijeme jučerašnjeg dana, turski su huligani tražili Gate 7. Što su htjeli, to su i dobili. Oko 60 pripadnika Gate 7 pojavilo se u Istanbulu, a na društvene mreže stavili su fotografiju koja je snimljena navodno u 19.05 kako poziraju zamaskirani s palicama.

Grci su se prošetali u grupi gradom, navijali, slikali se sa transparentima, a poslije toga, kad je pala noć, bivaju napadnuti od strane huligana Fenera koji su ih napali kod hotela u kojem su bili smješteni. Došlo je do žestokog sukoba s Grcima koji su bili istrčali iz hotela obračunati se. Policija je imala pune ruke posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu Eurolige danas će se sastati Fenerbahče i Olympiakos. Očekuje se kako će u nedjelju sukobi kulminirati na ulicama Istanbula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo