STRAŠNO

TURCI POSLALI SRBIMA MONSTRUOZNU PORUKU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Bolesni umovi imali svoj ples

Tijekom jučerašnjeg istanbulskog ždrijeba skupina za Eurobasket, Turci su Srbima poslali zastrašujuću poruku koja ledi krv u žilama.

Srpski mediji javljaju da je tijekom ždrijeba u najvećem turskom gradu koji se uživo prenosio i na You Tube kanalu, stiglo nekoliko, kako su to oni opisali, “užasnih i monstruoznih poruka”. Jedna poruka se posebno izdvojila.

DEGUTANTNI ČIN: Izboli na smrt navijača Crvene zvezde, pa na grobu napravili nešto bolesno

Naime, navijač Turske Emrah Koprulu ostavio je sljedeći komentar:

“Ahahahaha Serbia”, uz slike noževa.

Komentar Srbi shvatili ozbiljno

Srbi su komentar shvatili ozbiljno jer su upravo Turci 2014. godine u Istanbulu, u navijačkom sukobu huligana Galatasaraya i Delija ispred Abdi İpekçi Arene, ubili navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je zadobio više uboda nožem u predjelu prsa.

Za vrijeme utakmice košarkaške Eurolige između Galatasaraya i Crvene zvezde u Istanbulu, oko 400 pristalica Crvene zvezde, koji su još prije bez pratnje policije ušli u Istanbul, odlučilo se sukobiti s turskim huliganima na ulicama grada. Kad im već nije bio dopušten ulazak u Arenu od strane organizatora kako bi prisustvovali susretu svog kluba.

Turci Srbima napravili pakleni doček 2014. godine

Sukob su tražili i dobili ga. Ispred Abdi İpekçi Arene, turski huligani su im napravili pakleni doček i napali ih sa svime što su imali. Letjele su baklje, rakete, a u sukobu su korištene palice, bokseri i noževi… Prilikom jednog kontakta između navijačkih grupa, Ivković, inače navijač Zvezde koji je rođen u Zadru i koji je živio u selu Dobropoljci kod Benkovca do rata u Hrvatskoj, zadobio je višestruke ubode nožem.

Umro nakon pet sati borbe za život

Nakon toga je odmah prevezen u bolnicu, ali spasa mu nije bilo. Marko je umro nakon pet sati borbe za život. Od tad se pristalice “Galate” hvale sa svojim kukavičkim, podmuklim i, prije svega, bolesnim činom kad god i gdje god stignu.

 

Povratak na Net.hr