TRI SEKS BOMBE I JEDAN 'ULJEZ': / Ronaldo rastura i na ljubavnom planu

Image
Foto: Natali Rincon: Instagram

Cristiano Ronaldo je od prekida sa poznatom ruskom manekenkom Irinom Shayk povezivan sa mnogim poznatim ženama i, nećete vjerovati, jednim muškarcem.

19.1.2016.
11:56
Natali Rincon: Instagram
VOYO logo

Badr Hari

K1 borac Badr Hari i Ronaldo su veliki prijatelji, a mediji su s velikom pozornošću popratili njihovu objavu na Badr Harijevom Instagramu uz sliku njih dvojice, sa šaljivim komentarom: "Upravo vjenčani". Naravno, odmah su se pojavile sumnje u Ronaldovu seksualnu orijentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melanie Martins

Međutim, sumnje su brzo ugašene kad je jedan portugalski magazin objavio priču da je bivša misica Melanie Martins nova Ronaldova izabranica srca. Međutim, Portugalac je nakon toga "svečano" otkrio svijetu da Melanie nije jedina u njegovom životu. Pa je tako na pitanje novinarke u jednom intervjuu da li se viđa s nekim, odgovorio:

"Da, s mnogo njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natali Rincon

Jedna od onih s kojom je Ronaldo bio povezivan je i fotomodel Natali Rincon. Ronaldo je Natali upoznao tijekom novogodišnjih praznika koje je proveo u Miamiju. Priča se kako je Natali osvojila Ronalda da je ovaj morao s njom ostati u kontaktu. Čak se pisao o tome kako se Natali sprema preseliti u Madrid kako bi što bliže bila Ronaldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maja Darving

Danska manekenka Maja Darving bila je u vezi s Ronaldom prošle godine. Maja je bila viđena na jednoj utakmici na kojoj je bio Ronaldo, a manekenka je na svom Instagramu postavila selfi sa stadiona i zagolicala maštu svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo