Play ponuda

TKO JE TU VIŠE NORMALAN: / Potpuni preokret u velikom seksualnom skandalu koji trese nogomet

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Nogometaš Real Madrida Karim Benzema nedavno je uhićen u Francuskoj zbog navodnog ucjenjivanja reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuene, a tjedan dana kasnije cure potpuno oprečne informacije.

11.11.2015.
9:13
AFP, PHILIPPE HUGUEN
Play ponuda

Podsjetimo, je priznao uključenost u cijeli slučaj, ali samo kao posrednik između ucjenjivača i Valbuene, jednog od aktera seks-snimke. Prema vlastitom iskazu, samo je savjetovao suigrača da plati 150.000 eura kako video-zapis njegove privatnosti ne procuri u javnost.

Image
SNIMKA SEKSA: /

Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

Image
SNIMKA SEKSA: /

Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

No, španjolski Ok Diario donosi obrat u cijeloj priči, da se Benzema zapravo angažirao na cijelom slučaju da pomogne prijatelju. Osim što ga je savjetovao, sam se ponudio platiti traženih 150.000 eura ucjenjivačima kako bi ostavili mu prijatelja na miru.

Kao prilog toj tezi, španjolski medij donosi i situaciju s društvenih mreže, na kojima se jasno ukazuje da su Benzema i Valbuena veliki prijatelji. Potonji na svom Facebook profilu ima kao profilnu sliku fotografiju s Benzemom, a i sam napadač Reala je na Instagramu prije par tjedana objavio sliku njih dvojice s kratkom porukom:

"Kleveta je oružje zavidnih."

Kako bilo, Real je stao iza svog igrača i siguran je u njegovu nevinost.

shimmer fallback
shimmer fallback

Play ponuda
Play ponuda