TALIJANSKI MEDIJI BRUJE: / Poznata starleta zaludjela zvijezdu Intera

Image
Foto: Instagram: Claudia Galante

Talijanski mediji pišu o tome kako je igrač Intera Stevan Jovetić (26) 'izgubio glavu' zbog prelijepe talijanske starlete Claudije Galanti.

14.3.2016.
8:50
Instagram: Claudia Galante
VOYO logo

Napadaču Intera Jovetiću ove sezone baš i ne cvjetaju ruže. U 21 odigranu utakmicu u svim natjecanjima Jovetić je ukupno zabio svega 5 golova. Puno premalo za napadača koji prema Transfermarktu vrijedi 12,5 milijuna eura i od kojeg su uprava kluba i trener Roberto Mancini imali velika očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad ga se, navodno, klub želi riješiti. Uz to, čini se kako Jovetiću ne ide niti na ljubavnom planu. Naime, talijanski mediji pišu kako se Jovetić zainteresirao za poznatu talijansku starletu, 34-godišnju Claudiju Galanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno ga očarala

Prelijepa Galanti potpuno je očarala Jovetića koji je preko poznanika i društvenih mreža pokušao stupiti u kontakt sa njom, ali je naišao na odbijenicu. Claudija je odbila njegov zahtjev za upoznavanjem i odbila je njegov zahtjev za prijateljstvo na društvenim mrežama, tako davši do znanja da nije zainteresirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fokusu nogometaša

Talijanska starleta ima dvoje djece iz braka s Arnaudom Mimranom, francuskim biznismenom. No, sad je slobodna i puno je onih koji su se zainteresirali za nu. Naravno, nekako najviše prednjače nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Claudija Galanti trenutno radi kao voditeljica jednog šou programa na Kanalu 5. Što se tiče Jovetića, on "muku muči" u Interu jer Mancini više ne računa na njega, a uz to talijanski mediji uzeli su ga na zub zbog burnog noćnog života.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo