Play ponuda

SVOJIM JE OBLINAMA ZASJENILA I SUPER BOWL: / Uoči spektakla vruća manekenka zapalila je internet

Image
Foto: Instagram: Livia Gullo

Livia Gullo, seksi manekenka i zaštitno lice nogometnog kluba Barcelona, dala je posebni pečat ovogodišnjem američkom Super Bowlu koji se odigrao na NRG stadionu u Houstonu u Teksasu.

6.2.2017.
9:20
Instagram: Livia Gullo
Play ponuda

Naime, Gullo spada u red najatraktivnijih svjetskih manekenki. Iako je Gullo poznata kao velika obožavateljica nogometa i Barcelone, ovog je puta uoči početka 51. Super Bowla odlučila počastiti fanove američkog nogometa svojim vrućim fotkama.

NAJBOLJI SUPERBOWL IKAD: Falconsi ispustili ‘nemoguće’, američki Hrvat, Brady i Patriotsi ispisali povijest

Pa je tako na svoj Instagram profil stavila seksi fotografije kojima je najavila ovaj spektakl. Njezine su fotke u kratkom vremenu postale pravi hit i navijači u Houstonu su uoči početka ovog spektakla za koji živi čitava Amerika pričali o njoj.

NEVJEROJATNA MAJSTORIJA ZA POVIJEST: Amerika bruji o ovoj čudesnoj akrobaciji koja ulazi u rubriku vjerovali ili ne

Kad vidimo ove fotke, jasno nam je i zašto...

Inače, njezine seksi fotografije osvanule su i na novom Barcinu kalendaru za 2017. godinu, a čim je došao u prodaju, postao je pravi hit na tržištu. Što se tiče samog Super Bowla, vrijedi spomenuti kako je bio ovo jedan od najboljih Super Bowla u povijesti i najveći preokret svih vremena, jer je Atlanta sredinom treće četvrtine vodila 28-3.

Na kraju je momčad New England Patriotsa koju vodi američki Hrvat , osvojila 51. Super Bowl, odnosno naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa (NFL), nakon što je u Houstonu pred 73.000 gledatelja u produžetku pobijedila Atlanta Falconse sa 34-28, osvojivši peti naslov (2002., 2004., 2005., 2015., 2017.), sve pod Belichickovim vodstvom.

Image
AMERIČKI HRVAT KOJI DRMA NFL-OM: /

Teško da su Biličići ovo sanjali kad su iz Karlovca stigli u SAD

Image
AMERIČKI HRVAT KOJI DRMA NFL-OM: /

Teško da su Biličići ovo sanjali kad su iz Karlovca stigli u SAD

Play ponuda
Play ponuda