NIŠTA OD VJENČANJA

SVE ZBOG LJUBAVI: Bivši Barcelonin veznjak napustio atraktivnu plavušu i utjehu našao u zagrljaju Bayernove zvijezde

Prije nepunih mjesec dana cijela je priča izgledalo nekako već viđeno u svijetu nogometaša i atraktivnih djevojaka. S jedne strane sjajan, reprezentativni veznjak, s druge krasna blogerica, a pred njima zakazan datum vjenčanja.

Riječ je o Meksikancu Jonathanu dos Santosu, bivšem igraču Barcelone i Villarreala i Marti Carriedo, ekonomistici čiji je trenutačno posao od ponedjeljka do petka dijeliti sa svojim pratiteljima svoju svakodnevicu. Dio te priče trebao je biti i sretan datum para do kojeg, ipak, neće doći.

Razlog su, kako je objasnila Carriedo, vanjski faktori koji su na njih utjecali i s kojima se nisu znali nositi, a iza svega bi zapravo trebala stajati prevara.


Damu je prevario Dos Santos i to, navode Sportske novosti, sa veznjakom španjolske nogometne reprezentacije i minhenskog Bayerna Thiagom Alcantarom. Nije ovo prvi put da se Dos Santos spominje u kontekstu biseksualnih veza, već ranije su se spominjale njegove romanse sa suigračem argentinskim veznjakom Matteom Musacchiom, no zbog ove je izgubio, kako je sam tvrdio, ‘sve’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr