SVE ZBOG KRIVE VRSTE REZANACA: / MMA borac prebio suprugu i izveo zahvat gušenjem

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Julian Brave Wallace ime je 28-godišnjeg MMA borca koji je priznao krivnju zbog napada na bivšu zaručnicu nakon što mu je ova donijela krivu vrstu rezanaca.

4.10.2016.
8:49
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Sve se dogodilo još krajem travnja, a priča je ponovno postala aktualna zbog suđenja koje je u tijeku. A, dogodilo se ovo...

Borac koji se natječe pod imenom 'Julz the Jackal' napao je Jessy Jess, koja je i sama MMA profesionalka, jedne večeri krenuo u žestoku raspravu sa životnom partnericom. Navodno je njen 'grijeh' bilo 15-minutno kašnjenje kući s posla, pri čemu je nakratko skrenula s puta u nabavku hrane, što je ovom bilo dovoljno da ju optuži za nevjernost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo me napadati i trajalo je to nekih dvadeset minuta. Udario me u glavu nogom na kojom je imao čizme, a potom me uhvatio u zahvat gušenjem i udarao me laktovima u glavu. Glavu mi je držao jednom, a drugom me rukom udarao", kazala je Jess kojoj je Wallace potom želio skinuti zaručnički prsten prijeteći joj lomljenjem prstiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista sam bila prestrašena. Nikada nisam bila nokautirana i nikada prije nisam pala u nesvijest. Sjećam se da sam vidjela zvijezde i pala na krevet. U trenucima gušenja osjećala sam da gubim svijest", nastavila je svoju priču žena koja se udarcima uspjela osloboditi i pozvati policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strah me i pomisliti što bi se dogodilo da se ne bavim ovime u čemu svaki dan primam udarce i branim se od napada. Bojala sam se za svoj život", zaključila je, ipak, uz priznanje da se s Wallaceom i prije znala potući, no 'nikad do ove razine'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo