I ONA SE BORI U RINGU

SVE ZBOG KRIVE VRSTE REZANACA: MMA borac prebio suprugu i izveo zahvat gušenjem

Julian Brave Wallace ime je 28-godišnjeg MMA borca koji je priznao krivnju zbog napada na bivšu zaručnicu nakon što mu je ova donijela krivu vrstu rezanaca. Borac kojem gotovo cijelo tijelo pokrivaju tetovaže udario je voljenu nogom u glavu, a potom i na njoj primijenio zahvat gušenjem, pišu svjetski mediji, među njima i Daily Mail.

Sve se dogodilo još krajem travnja, a priča je ponovno postala aktualna zbog suđenja koje je u tijeku. A, dogodilo se ovo…

Borac koji se natječe pod imenom ‘Julz the Jackal‘ napao je Jessy Jess, koja je i sama MMA profesionalka, jedne večeri krenuo u žestoku raspravu sa životnom partnericom. Navodno je njen ‘grijeh’ bilo 15-minutno kašnjenje kući s posla, pri čemu je nakratko skrenula s puta u nabavku hrane, što je ovom bilo dovoljno da ju optuži za nevjernost.


“Počeo me napadati i trajalo je to nekih dvadeset minuta. Udario me u glavu nogom na kojom je imao čizme, a potom me uhvatio u zahvat gušenjem i udarao me laktovima u glavu. Glavu mi je držao jednom, a drugom me rukom udarao”, kazala je Jess kojoj je Wallace potom želio skinuti zaručnički prsten prijeteći joj lomljenjem prstiju.

“Zaista sam bila prestrašena. Nikada nisam bila nokautirana i nikada prije nisam pala u nesvijest. Sjećam se da sam vidjela zvijezde i pala na krevet. U trenucima gušenja osjećala sam da gubim svijest”, nastavila je svoju priču žena koja se udarcima uspjela osloboditi i pozvati policiju.

“Strah me i pomisliti što bi se dogodilo da se ne bavim ovime u čemu svaki dan primam udarce i branim se od napada. Bojala sam se za svoj život”, zaključila je, ipak, uz priznanje da se s Wallaceom i prije znala potući, no ‘nikad do ove razine’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr