SUPRUGA MICHAELA SCHUMACHERA U PISMU PORUČILA: / 'Svi znamo da je borac i da se nikad neće predati'

Image
Foto: AFP

Vojska Michaelovih navijača čeka poruku koja bi otkrila kakvo je njegovo zdravstveno stanje

13.11.2018.
12:31
AFP
VOYO logo

Engleski tabloid The Sun objavio je dio pisma koje je Corinna Schumacher, supruga Michaela, teško stradalog asa Formule 1, poslala jednom njemačkom glazbeniku, a koje sadrži poruku o njegovoj borbi. Izvor pismo naziva srcedrapajućim podsjećajući na nesreću Michaela tijekom skijanja 2013. godine poslije koje je sedmerostruki bivši svjetski prvak proveo šest mjeseci u komi s teškim ozljedama mozga.

Informacije o njegovu zdravstvenu stanju javnosti su nedostupne, a svaki navijač ove vozačke legende svakodnevno očekuje kakvu vijest koja bi mogla probuditi nadu da njegov oporavak ide u željenom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvala za pjesmu

"Iskreno bih se željela zahvaliti na Vašoj poruci i lijepom poklonu koji će nam pomoći u ovim teškim vremenima. Lijepo je i velika je podrška obitelji primati tolike lijepe želje. Svi znamo da je Michael borac i da se nikad neće predati", pismom je Corinna Schumacher poručila hamburškom glazbeniku Saschi Herchenbachu nakon što je on obitelji Schumacher poslao snimku tada novonastale pjesme Born to Fight.

Sadržaj pisma koje je primio Herchenbach je otkrio njemačkom magazinu Bunte pri čemu je kazao da nije očekivao odgovor te da je rukom pisano pismo potpisala Corinna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo