TRAGEDIJA

STRAVA I UŽAS U ITALIJI: U spaljenoj kući trenera Rome pronađena dva potpuno izgorena tijela

U kući u Empoliju poznatog talijanskog trenera koji vodi Romu Lucijana Spallettija protekle subote pronađena su dva izgorena leša.

Ovu vijest javljaju talijanski mediji, a do tragedije je došlo zbog požara koji je izbio na Spalletijevom imanju usred jakog nevremena koje je ovih dana zahvatilo Italiju. Tamošnji mediji izvještavaju i kako je jak vjetar čupao sve pred sobom i prouzročio veliku materijalnu štetu.

BEZ POŠTOVANJA: Totti je u sukobu s trenerom i kaže da će zato napustiti klub

Iako se još ne zna identitet stradalih, pretpostavlja se kako je riječ o beskućnicima koji su koristili Spallettijevo imanje za vrijeme njegovog boravka u Rimu gdje radi i vodi momčad Rome. Tužitelji iz Firence naredili su da se na spaljenim tijelima napravi obdukcija, a vrijedi spomenuti kako su izgorena tijela pronašli vatrogasci i policija. Trupla su bila u toliko izgorenom i neprepoznatiljivom stanju da nisu bila podložna identifikaciji.

Jedna od verzija mogućeg događaja je ta da su namještaj u kući zahvatile iskre i nastao je otvoreni plamen koji je onda sve zahvatio i proširio se na požar.

Povratak na Net.hr