STRAVA I UŽAS: / Huligani naoružani do zuba maltretirali navijače BiH: Izbjegli su krvoproliće

Image
Foto: Screenshot/Profimedia

Huligani iz Atene naoružani upali BiH navijačima u hotelsko dvorište

16.10.2019.
10:02
Screenshot/Profimedia
VOYO logo

Navijači Bosne i Hercegovine jučer su u Ateni doživjeli nešto što će pamtiti čitav život. Naime, prema pisanju bosanskohercegovačkog portala Sport.sport.ba, nakon povratka u hotel navijača nakon utakmice Grčke i BiH (2:1), u sklopu pretposljednjeg 7. kola eurokvalifikacija u grupi J, njih osmoricu su "mučili" huligani AEK-a. Točnije, opkolili su ih u trenutku kad su navijači Bosne i Hercegovine sjeli u vrt hotela kako bi malo razmijenili dojmove utakmice, popričali o tome što se sve događalo, pročitaju što su izjavili izbornik Robert Prosinečki i igrači.

Image
BRUTALNA MAKLJAŽA BAD BLUE BOYSA I GROBARA: /

Jedan navijač teško ozlijeđen

Image
BRUTALNA MAKLJAŽA BAD BLUE BOYSA I GROBARA: /

Jedan navijač teško ozlijeđen

Oko 40 huligana iz Atene upalo u krug hotela, naoružanih do zuba

"Oko 40 huligana iz Atene tada je upalo u krug hotela, naoružanih do zuba. Bilo je tu bejzbol palica omotanih žicom, šipki, ali i nekoliko pištolja", stoji u pisanju Sport.sport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su zatim postrojeni i postavljeno im je pitanje: "Da li ste fašisti? Da li ste iz Bosne i da li ste fašisti?" Na odričan odgovor uslijedilo je skidanje majica i pregledanje da li netko ima ikakvih tetovaža uz konstantnu viku i maltretiranje, udaranje palicama ne bi li ih još više zastrašili... Uz nekoliko oduzetih šalova grupa huligana se u velikoj brzini razišla, baš onako i kako su se pojavili, jer vjerovatno nisu našli ono što su tražili.

'Na svu sreću niko nije ozbiljno stradao'

Tako su BiH navijači izbjegla moguće krvoproliće u najmanju ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na svu sreću niko nije ozbiljno stradao, ali eto neka ova priča ostane podsjetnik da su Atena i Grčka, ipak neka druga priča jer Akropola i centar šminka, ali čim odete malo dalje, a u ovom slučaju je to samo petnaestak minuta od centra i možda i najskupljeg hotela u gradu, to je sasvim nešto drugo. Tamo je sve puna beskućnika na svakom uglu, narkomana, džeparoša i sumnjivih likova", stoji u tekstu.

Nogometaši BiH poraženi su na gostovanju u Ateni na Olimpijskom stadionu s 2:1, a presudio je autogol Kovačevića u 88. minuti. Grci su poveli u 30. minuti golom Pavlidisa, a u 35. minuti je izjednačio Dinamov veznjak Amer Gojak. BiH samo teoretski može još osvojiti drugo mjesto i tako se kvalificirati za EURO, ali priliku za popravak će imati u dodatnim kvalifikacijama u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo