ŠTO JE ISTINA U SLUČAJU EMILIANA SALE? / Javio se njegov agent i jednom ponudom uzburkao duhove

Image
Foto: AFP

Nakon što se činilo da će klubovi postići dogovor i da će situacija napokon doživjeti smiraj, javio se Salin agent

19.2.2019.
17:02
AFP
VOYO logo

Willie McKay, agent koji je dogovorio transfer Emiliana Sale iz Nantesa u Cardiff za 15 milijuna funti izazvao je čelnike tog velškog kluba na javnu debatu kako bi dokazao da nije učinio ništa lošte, javlja Sky Sports.

Image
ISTRAGA UTVRDILA KAKO JE UMRO EMILIANO SALA: /

Nesretnom nogometašu nije bilo spasa

Image
ISTRAGA UTVRDILA KAKO JE UMRO EMILIANO SALA: /

Nesretnom nogometašu nije bilo spasa

Ranije je za isti medij potvrdio kako je on dogovorio i platio Salin let. Sala je preminuo kada se njegov avion srušio u La Manche 21. siječnja ove godine. Njegovo tijelo pronađeno je 6. veljače, a tijelo pilota Davea Ibbotsona još uvijek nije pronađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv na javnu debatu

McKay se požalio kako se osjeća napadnuto od strane medija, a istaknuo je i kako su on i članovi njegove obitelji primili nekoliko prijetnji preko društvenih mreža od toga nemilog događaja. Također tvrdi da su čelnici Cardiffa znali za dogovoreni let, ali i da su sudjelovali u dogovaranju istog.

Stoga je odlučio izazvati Vincenta Tana, vlasnika Cardiffa, trenera Neila Warnocka i još nekoliko čelnih ljudi u klubu da mu se pridruže u javnoj debati o spomenutom događaju. Iz Cardiffa su brzo odgovorili kako tu ponudu neće prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sports tvrdi kako postoji mail u kojem McKay od Cardiffa traži da sve bude javno kako bi sve izgovoreno bilo snimljeno. Pojavila se i informacija da je upravo McKay dogovarao nekoliko letova za ljude iz Cardiffa i u ranijim mjesecima, ponajviše za trenera Neila Warnocka koji je u Francusku išao skautirati potencijalna pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo