DIRLJIVO

SRPSKA LIJEČNICA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Svojom porukom ponizila je hrvatske huligane kojima prijeti višegodišnji zatvor

Neredi na večitom derbiju u kojima su sudjelovali i hrvatski državljani plijene veliku pažnju javnosti, a sada se o njima oglasila i jedna poznata beogradska liječnica

HRVAT PROPJEVAO NA POLICIJSKOM SASLUŠANJU? ‘Trebali smo čuvati jednu osobu, dobio sam 8000 eura, Nismo znali što se sprema…’

HRVATI PRITVORENI U ZLOGLASNOM CZ-U: Na putu u Beograd zadovoljno se smješkali ne znajući što će ih sve zadesiti

Prema posljednjim informacijama, petorica Hrvata prebačeni su u Okružni zatvor u Beogradu gdje će boraviti narednih 30 dana zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i uznemiravanja javnosti.

Tamo će čekati odluku suda, a prijeti im od šest mjeseci do 12 godina zatvora. O cijelom slučaju oglasila se i jedna beogradska liječnica, a svojom je porukom dirnula javnost:

NAVIJAČI IZ BEOGRADA ZA NET.HR: ‘Priča o plaćenicima iz Hrvatske je spin i podvala skupine bliske Aleksandru Vučiću’

NOVA ŠOKANTNA SNIMKA IZ BEOGRADA: Krvavi i ošamućeni huligani teturali dok ih je policija postrojavala

“Zanijemim svaki put kada vidim ovakvo nešto! Svakog dana se trudim izliječiti bolesne ljude i djecu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo, huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvrijedni. Zapitajte se koliko bi bolesne djece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz obijesti”, napisala je Danica Grujičić, načelnica Odjela neurokirurgije u Kliničkom centru Srbije.

 

Povratak na Net.hr