SRPSKA LEGENDA SMIRUJE STRASTI, ALI I PORUČUJE: / 'A ovi što palicom idu na goloruke...'

Image
Foto: Screenshot/YouTube Slobodna Dalmacija

'Sad ipak treba malo smiriti tenziju nakon sramotnog napada na vaterpoliste u Splitu'

11.2.2019.
11:54
Screenshot/YouTube Slobodna Dalmacija
VOYO logo

Proslavljeni bivši srpski vaterpolist, danas političar Aleksandar Šapić osvrnuo se na subotnji napad u Splitu u kojem je skupina ratobornih mladića fizički nasrnula na trojicu vaterpolista Crvene zvezde pri čemu je jedan od njih skočio u more, a druga dvojica su pobjegla.

Image
SRBI ZGROŽENI: /

'Ovo je svinjizam. U subotu se osramotili, a u nedjelju pokazali da je Split pun huligana'

Image
SRBI ZGROŽENI: /

'Ovo je svinjizam. U subotu se osramotili, a u nedjelju pokazali da je Split pun huligana'

Utakmica u kojoj je Zvezdi domaćin trebao biti Mornar je otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodni razlog napada

Prema navodima Hrvatske izvještajne novinske agencije (HINA) dogodilo se ovo:

'Mladić (29) koji se od razularene rulje spasio skokom u more naknadno je zatražio liječničku pomoć, sat i pol nakon samog incidenta, te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda glave, sljepoočnice i nosa. Njega su navodno petorica napadača udarili metalnom šipkom, dok su druga dvojica mladića koji su uspjeli pobjeći dobili udarac u leđa, odnosno u nogu, ali oni nisu zatražili liječničku pomoć u splitskoj bolnici. Splitskim napadačima navodno je zasmetalo što su vaterpolisti na sebi imali majice Crvene zvezde, pa su prvo tražili da ih skinu, a potom ih i napali.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neslužbeno, trojica srpskih sportaša splitskoj policiji u razgovoru nisu spominjala metalnu šipku. Sportaši su policiji rekli kako su sjedili na štekatu i pili piće kada je u jednom momentu stigla grupa od pet mladića koji su ih prvo verbalno napali, a zatim i fizički, pa su bili primorani spašavati glavu bijegom.'

Šapićeva poruka

Nakon događaja koji je naišao na osude s obje strane, stiže i reakcija nekoć vrhunskog sportaša briljantne karijere koji je svoje mjesto pronalazio u idealnoj momčadi gotovo svakog većeg natjecanja na kojem je nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ipak treba malo smiriti tenziju nakon sramotnog napada na vaterpoliste u Splitu. Budala je svuda uvijek bilo i bit će. Vidim da su uglavnom napad i u Hrvatskoj svi osudili. A ovi što palicom idu na goloruke, što ne skočiše i u more kad su takvi šmekeri. Tamo metalna šipka ne pomaže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo