UŽAS

SRAMOTNI SKANDAL TRESE NJEMAČKU: Navijači Borussije nakon utakmice silovali djevojku, policija privela 60 ljudi

“Osuđujemo ovaj odvratan zločin i sramota je i za klub što se naši navijači dovode u vezu s tim”, rekao je glasnogovornik Borussije Mönchengladbach

Skandal potresa Njemačku! Navijači Borussije Mönchengladbach koji su se vraćali iz Münchena s utakmice protiv Bayerna u vlaku su silovali 19-godišnju djevojku.

Njemački The Local prenosi kako su navijači Borussije imali iznajmljeno putovanje vlakom nakon utakmice, a u njemu se našla i nesretna djevojka. Jedan od navijača ugurao ju je u toalet, zaključao vrata i potom silovao, a djevojka je odmah potom o svemu obavijestila policija koja je djevojku dočekala u Flörsheimu i odvela ju na pregled.

Policija je potom legitimirala 750 ljudi, 60 privela u policijsku postaju, a koncu je osumnjičen jedan 30-godišnjak iz Mönchengladbacha koji je od tada u bijegu.

O cijelom slučaju oglasio se i klub:

“Ako klub u bilo čemu može pomoći u istrazi, stojimo na raspolaganju. Osuđujemo ovaj odvratan zločin i sramota je i za klub što se naši navijači dovode u vezu s tim”, rekao je glasnogovornik kluba.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr