SRAMOTAN INCIDENT LEGENDE LIVERPOOLA: / Pljunuo je na 14-godišnju navijačicu Manchester Uniteda

Image
Foto: AFP, Screenshot

"Bila sam ekstremno ljutita i razočarana kako to netko uopće može napraviti. Pljuvanje na nekoga je najniže što netko može napraviti. To je odvratno", izjavila je bijesna majka 14-godišnjakinje

12.3.2018.
9:13
AFP, Screenshot
VOYO logo

Sramotan incident dogodio se u subotu nakon utakmice između Manchester Uniteda i Liverpoola u kojem su Crveni vragovi slavili sa 2-1 zahvaljujući dvama pogocima Marcusa Rashforda (Bailly je zabio autogol).

Naime, legendarni branič Liverpoola i engleske reprezentacije, Jamie Carragher, pljunuo je na 14-godišnju djevojčicu i njezina oca, inače navijače Manchester Uniteda, iz automobila u pokretu nakon velikog derbija odigranog u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carraghera, koji radi kao komentator Sky Sportsa, navodno je isprovocirao otac djevojčice koji je nekoliko puta ponovio rezultat utakmice:

"Bilo je to više od: Hej, Jamie, bilo je 2-1". Nastavilo se to dva ili tri puta. Isprva sam se odvezao, ali to se nastavilo. Izgubio sam živce. Nisam to trebao napraviti, ali mislio sam si zašto to radi jedan odrasli čovjek s kćeri u automobilu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slina iz Carragherovih usta navodno je završila ne suvozačkom prozoru i čelu nesretne djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam ekstremno ljutita i razočarana kako to netko uopće može napraviti. Pljuvanje na nekoga je najniže što netko može napraviti. To je odvratno", izjavila je bijesna majka 14-godišnjakinje.

Iste večeri, legendarni branič je shvatio što je napravio te je nazvao djevojčicu i ispričao se njoj i njezinoj obitelji. No riječ je o ozbiljnom prekršaju te je njegov poslodavac najavio ozbiljan razgovor s njim te mu prijeti čak i otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo