ŠPANJOLSKU POTRESA SEKSUALNI SKANDAL: / Društvene mreže preplavio kućni pornić poznatih nogometaša

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši španjolskog prvoligaša Eibara, Sergi Enrich (26) i Antonio Luna (25), morali su se ispričati nakon što je u javnost procurila snimka njihova seksualnog odnosa s nepoznatom ženom.

6.10.2016.
8:34
Screenshot
VOYO logo

Društvene je mreže tijekom srijede preplavio kućni videouradak s eksplicitnim scenama seksa. Navijači su na snimci odmah prepoznali dvojicu nogometaša, nekadašnje mlade reprezentativce Španjolske, i skandal više nije bilo moguće zaustaviti.

'Privatni čin'

Enrich i Luna su bili prisiljeni reagirati priopćenjem u kojem su se ispričali javnosti zbog eventualnog nanošenja štete klubu i navijačima. Naglasili su ipak da se video pojavio na internetu bez njihova pristanka te da se na snimci radi o "privatnom činu" koji se dogodio "između odraslih ljudi slobodne volje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da bismo kao profesionalni nogometaši trebali biti primjer na svakom životnom planu, posebno djeci, i zato se ispričavamo ako je ovaj incident naštetio bilo kome. Također, ispričavamo se za štetu koju bi ovaj video mogao nanijeti trećoj osobi na snimci", stoji u priopćenju nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njih, čelnici Eibara zasad nisu komentirali skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo