SPORTSKI SVIJET U ŠOKU: / Jedna od najboljih tenisačica današnjice napadnuta nožem u svom stanu

Image
Foto: AFP, NICOLAS ASFOURI

Najbolja češka tenisačica Petra Kvitova (26) napadnuta je u svom stanu u utorak ujutro, javlja ugledni britanski Guardian.

20.12.2016.
12:49
AFP, NICOLAS ASFOURI
VOYO logo

Kvitova, 11. igračica svijeta i dvostruka osvajačica Wimbledona iz 2011. i 2014. godine, ozlijeđena je kada ju je u njeznu stanu u Prostejovu nožem napao nepoznati napadač. U napadu joj je ozlijeđena lijeva ruka, ona kojom i igra tenis, a napad je potvrdio i njezin PR Karel Tejkal. Liječnici su češku igračicu zaprimili u bolnicu na obradu.

STRAVIČNA NESREĆA U ITALIJI: Švedska skijaška zvijezda bori se za život

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petra Kvitova je napadnuta jutros u svom stanu, radi se o nasumičnom napadu, nitko ju nije htio napasti ili opljačkati zato jer je ona Petra Kvitova", kazao je za CTK glasnogovornik Karel Tejkal i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozlijeđena je nožem tijekom pokušaja pljačke. Život joj nije u opasnosti i trenutačno je pod liječničkom skrbi", dodao je glasnogovornik.

Do napada je došlo nakon povratka s jutarnjeg treninga, a ozljeda nije opasna po život. Policija traga za napadačem, a AP News isto piše da je Kvitova napadnuta u trenutku pljačke njezina stana. Čehinja je jedanaesta igračica prema WTA ljestvici. Kvitova se oporavlja od loma stopala što joj je onemogućilo da se od 1. siječnja natječe u Hopman kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo