RIP

ŠOK I NEVJERICA: Bivši nogometaš srušio se pred ciljem i umro! Osvanula i snimka tog trenutka

Bivši nogometni reprezentativac Kostarile Gabriel Badilla (32) preminuo je srušivši se nekoliko metara prije cilja utrke na 10 km u Santa Ani na kojoj je sudjelovao, javlja ABC. Kasnije je na internetu i osvanula snimka tog trenutka.

Po svemu sudeći Badilla je preminuo od srčanog udara, a toj tvrdnji ide u prilog i njegovi prijašnji problemi sa srcem. Naime, nesretni Badilla bio je podvrgnut operaciji srca.

OD SRČANOG UDARA: Bivši igrač Atletica i Rangersa umro s 44 godine

Crveni križ izvjestio je kako se najvjerojatnije radi o srčanom zastoju. Badilla je bio podvrgnut i reanimaciji, ali nažalost to nije dalo željene rezultate i liječnici su samo mogli konstatirati smrt. Godine 2013., Kostarikanac je 2013. godine operirao benigni tumor na srcu i nakon toga je nastavio igrati za Saprissu u Kostariki.

Liječnici su kazali kako se nakon operacijskog zahvata Badilla i dalje može baviti vrhunskim sportom. Nogometom se bavio sve do 2016. godine, kad je otišao u mirovinu kako bi više vremena provodio sa svojom obitelji, piše ABC.

“Hvala ti gladijatore. Zbogom kapetane. Hvala ti za tolike pobjede, zauvijek ćeš ostati u našim srcima”, oprostila se Saprissa od svog bivšeg igrača na Twitteru.

Tijekom karijere igrao je i za New England Revolution, a za reprezentaciju Kostarike upisao je 25 nastupa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr