SNIMKA SEKSA: / Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometaš Real Madrida Karim Benzema uhićen je u srijedu u Francuskoj zbog navodnog ucjenjivanja reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuene, objavila je agencija AFP.

4.11.2015.
10:28
AFP
VOYO logo

Benzema je u srijedu ujutro stigao u policijsku postaju u Versaillesu blizu Pariza nakon čega je smješten u pritvor, potvrđeno je AFP-u iz ureda lokalnog tužitelja. Suigrač naših Luke Modrića i Matea Kovačića navodno je pod sumnjom da je bio član skupine koja je ucjenjivala Valbuenu snimkom seksa.

Pod sumnjom i Cisse

Pod istom je optužbom prošli mjesec uhićen i bivši francuski reprezentativacDjibril Cisse koji je 13. listopada pušten iz pritvora, a nekoliko dana kasnije je objavio kraj karijere. Iz tužiteljstva su tada potvrdili uhićenje, te poručili kako kazna za takav prekršaj može iznositi do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI SKANDAL: /

Djibril Cisse uhićen zbog pokušaja ucjene zvijezde Lyona

Detalji o Benzeminoj mogućoj upletenosti u ovaj slučaj zasad još nisu poznati. Ono što je poznato jest da je istraga o spornoj snimci na kojoj je navodno Valbuena, danas nogometaš Lyona, otvorena u srpnju. Dio medija navodi kako je skupina navodno tražila od Valbuene 150.000 eura da snimka ne bi završila na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo