Play ponuda

SNIMKA SEKSA: / Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

Image
Foto: AFP

Nogometaš Real Madrida Karim Benzema uhićen je u srijedu u Francuskoj zbog navodnog ucjenjivanja reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuene, objavila je agencija AFP.

4.11.2015.
10:28
AFP
Play ponuda

Benzema je u srijedu ujutro stigao u policijsku postaju u Versaillesu blizu Pariza nakon čega je smješten u pritvor, potvrđeno je AFP-u iz ureda lokalnog tužitelja. Suigrač naših Luke Modrića i Matea Kovačića navodno je pod sumnjom da je bio član skupine koja je ucjenjivala Valbuenu snimkom seksa.

Pod sumnjom i Cisse

Pod istom je optužbom prošli mjesec uhićen i bivši francuski reprezentativacDjibril Cisse koji je 13. listopada pušten iz pritvora, a nekoliko dana kasnije je objavio kraj karijere. Iz tužiteljstva su tada potvrdili uhićenje, te poručili kako kazna za takav prekršaj može iznositi do pet godina zatvora.

Image
VELIKI SKANDAL: /

Djibril Cisse uhićen zbog pokušaja ucjene zvijezde Lyona

Image
VELIKI SKANDAL: /

Djibril Cisse uhićen zbog pokušaja ucjene zvijezde Lyona

Detalji o Benzeminoj mogućoj upletenosti u ovaj slučaj zasad još nisu poznati. Ono što je poznato jest da je istraga o spornoj snimci na kojoj je navodno Valbuena, danas nogometaš Lyona, otvorena u srpnju. Dio medija navodi kako je skupina navodno tražila od Valbuene 150.000 eura da snimka ne bi završila na internetu.

Play ponuda
Play ponuda