SLAVNI RUKOMETAŠI POZIVAJU AMERIKANCE NA RUKOMET: / EHF slaže paklenu postavu, predvodi ih Karabatić

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sve je krenulo kad su u jednoj emisiji voditelji počeli kritizirati rukomet

7.2.2020.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Emisija u kojoj su Amerikanci kritizirali, pa i pomalo ismijavali rukomet odjeknula je u Europi, gdje rukomet ipak ima svoje mjesto među najpopularnijim sportovima.

Mnogi rukometaši suse oglasili po tom pitanju, prvi je rekao što misli Nikola Karabatić, a isto su potom putem društvenih mreža ućinili i Lasse Svan te Caper Motensen koji su pozvali Amerikance na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AMERIKANCI TVRDE DA MOGU S TRI IGRAČA OSVOJITI ZLATO U RUKOMETU: /

Bosanska NBA zvijezda im je začepila usta

Karabatić je rekao da će Amerikancima dati zlato ako pobjede njegovu momčad. Te su izjave odjeknule i do EHF-a koji je počeo slagati postavu koju bi suočio s Amerikancima koji bi, kako kažu s tri igrača (LeBronom Jamesom i bivšim NFL igračem Jayem Ciutlerom te sadašnjom NFL zvijezdom Patrickom Mahomesom) mogli osvojiti zlato u rukometu.

Ima još praznih mjesta, a evo kako to izgleda u očima EHF-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puni neznanja

Sve je krenulo kad su u jednoj emisiji voditelji počeli kritizirati rukomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukomet je bio tema razgovora jer je Cutler prije nekog vremena rekao da razmišlja o tome da se njime počne baviti kako bi se s SAD-om kvalifikcirao na Olimpijske igre.

“Čuo sam da se taj sport igra na Olimpijskim igrama i mislim da bih bio dobar u njemu. Igra se s malom loptom koja se malo dodaje pa ubaci u gol,kao u malom nogometu, samo što se igra rukama”, izjavio je Cutler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se uključio voditelj s izjavom koja dobro pokazuje njegovo neznanje.

“Tamo igra osam igrača, je li tako? Pa mislim da biste ti, LeBron James i Patrick Mahomes (još jedan igrač američkog nogometa op.a.) sami protiv bilo koje osmorice na Olimpijskim igrama osvojili zlato”, rekao je voditelj, a u istom stilu je nastavio Cutler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa pogledajte taj rukomet, sve ekipe na golove stavljaju neke stare tipove koji nasumično dižu ruke kada lopta ide prema golu i nekad ih pogodi, a nekada ne. Pa ja moram ući u našu reprezentaciju”, rekao je.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo