OVO MU NIJE TREBALO

HRVATSKI BOKSAČ ZAVRŠIO U REMETINCU: Određen mu je pritvor od mjesec dana!

Hrvatski boksač Vido Lončar (20) završio je u istražnom zatvoru u Remetincu zbog kaznenog djela iznude, javljaju Sportske novosti.

Lončar je prije dvije godine bio vinovnik nezapamćenog skandala brutalno pretukavši suca nakon izgubljenoga boksačkog meča na Europskom juniorskom prvenstvu u Zagrebu. Njegov sramotni i neshvatljiv ispad šokirao je sportsku Hrvatsku, a o tome smo i mi pisali, a kako je to izgledalo možete se podsjetiti u priloženom videu. Hrvatski boksački savez zbog toga je Lončaru izrekao doživotnu zabranu bavljenja boksom.

Brutalna kazna za divljaštvo: Doživotna zabrana pomahnitalom Hrvatu!

Hrvatska se srami: Predsjedniku pozlilo, izbornik ne spava!

Lončar se našao u još većim problemima

Sad se Lončar našao u još većim problemima. Naime, ovaj mladi boksač je priveden prošli tjedan i nad njim je zagrebačka policija provela kriminalističko istraživanje. Prema sumnjama istražitelja, on je više od godinu dana uznemiravao muškarca iz Zagreba, pri čemu mu je prijetio i fizički ga napadao, želeći od njega iznuditi novac.

Hrvat koji je osramotio našu zemlju izgubio pamćenje!?

Zbog opasnosti od ponavljanja djela završio u pritvoru

Riječ je o iznosu od 37.500 kuna koje je Lončar, kako ga se sumnjiči, želio protupravno iznuditi. Policijski službenici su ga obradili, a nakon toga je ispitan pred tužiteljstvom koje je predložilo sucu istrage zagrebačkoga Županijskog suda da mu odredi istražni zatvor, što je na kraju i prihvaćeno. Tako je Lončar na mjesec dana završio u Remetincu zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Što ti je to trebalo: Skandalozna izjava nakon velikog uspjeha

Povratak na Net.hr