KAŽE DA NIJE HTIO VARATI

SKANDALOZAN POTEZ: Kladio se da će izgubiti, ali je na kraju izgubio okladu i završio na stupu srama!

Irski boksači Michael Conlan i Steven Donnelly te Britanac Anthony Fowler optuženi su za klađenje na borbe na završenim ovoljetnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, piše britanski Independent.

Osvajač brončanog odličja s Igara u Londonu Michael Conlan kladio se na dvije borbe iz svoje bantam kategorije koje nisu bile u njegovu dijelu ždrijeba, dok se Steven Donnelly kladio na svoj poraz protiv Tuvshinbata Byamba, kojega je na kraju pobijedio na bodove. Irac se pokušao opravdati objašnjenjem da nije htio varati, već je htio dobitak na kladionici iskoristiti kao kompenzaciju za mogući poraz u toj borbi.

SRETNIJI OD CIJELE ALBANIJE: Nepoznati junak strepio cijelu noć i utorak dočekao punih džepova

UFC BORAC U KRITIČNOM STANJU: Predoziran heroinom pronađen pokraj tijela svog mrtvog prijatelja

“Sve su oklade na kraju izgubljene, a u priopćenju se navodi kako su boksači samo sebi stvorili priliku zaraditi veliku količinu novaca da nisu bili uspješni u svojim borbama. Conlanov i Donnellyjev kladioničarski račun odmah su zatvoreni nakon što je otkriveno da su se kladili”, ističe u svom tekstu Independent.

Michael Conlan
Michael ConlanFoto: YURI CORTEZ/AFP

Međunarodni olimpijski odbor borce je uputio na edukacijski program koji moraju proći ako žele nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Povratak na Net.hr